Ştiu cu mingea la fileu

15 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa feminină de senioare a CS Comexim Lupeni a cucerit Cupa României la fotbal tenis, iar formaţia de juniori a ratat trofeul la „mustaţă”, fiind învinsă în finală de Crişul Oradea.

Fete de aur
Ana-Maria Gherghel, Paula Vizitiu, Elisabeta Vizitiu şi Letiţia Bivolaru şi-au demonstrat talentul şi tehnicitatea şi au câştigat fără drept de apel toate meciurile susţinute la turneul final al Cupei României. Performanţele reuşite de sportivele de la Comexim Lupeni în competiţia de la Mamaia  au girat o dată în plus decizia antrenorului  României de a le selecţiona pe jucătoarele de la Lupeni în lotul pentru Campionatul European ce va avea loc chiar la noi în ţară.
La juniori, echipa Comexim Lupeni a pierdut finala Cupei României în faţa echipei Crişul Oradea cu scorul de 2-3, după câteva meciuri spectaculoase şi echilibrate până la ultima minge. Alexandru Turbatu, Alexandru Gherghel, Petrişor Bolosin, Nicolae Bolosin şi Marius Stoienică au fost devansaţi astfel şi în campionatul României de orădeni, care s-au distanţat la două puncte. (C. Marinuţ)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gata cu smecheriile de la casele de schimb valutar

Aproape 90 la sută din sesizările depuse de cetăţeni la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Hunedoara au vizat, în ultima...

Bulina neagra

Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului Pentru că are pretenţii de politician, însă nu a învăţat să...

Bulina alba

Costel Avram, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Hunedoara Pentru că se implică în menţinerea unui obiectiv strategic pentru trei localităţi din judeţ...

Închide