Stiri

Stiri – 29.05.2009

Supãratã pe sot, s-a aruncat de la etaj
O bãtrânã de 81 de ani, din Deva, s-a aruncat de la fereastra bucãtãriei, dupã ce s-a certat cu sotul ei. Norocul femeii a fost cã locuieste doar la etajul întâi al unui bloc din cartierul Dacia din municipiu si cã a cãzut pe zona verde, astfel cã nu a murit. Bãtrâna a fost transportatã la Spitalul Judetean din Deva, fiind internatã la Sectia de Terapie Intensivã, suferind politraumatisme. Se pare cã Viorica C. s-a supãrat asa de tare pe sotul ei, Petru C., de 67 de ani, cã nu a mai suportat situatia, vrând sã-si punã capãt zilelor. Potrivit politistilor, nu sunt suspiciuni cã femeia a fost aruncatã de la etaj. (S. Popa)

S-a accidentat în timp ce demonta o scenã
Un bãrbat de 45 de ani, din Uricani, a suferit un accident de muncã, în timp ce executa lucrãri de demontare la acoperisul unei scene, amplasatã în apropierea Casei de Culturã din localitate, cãzând de la înãltimea de doi metri. El a fost transportat la Spitalul municipal Lupeni, pentru îngrijiri medicale. Cercetãrile sunt continuate de reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Muncã Hunedoara si Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani. (S. Popa)

Trei indisponibili la Jiul
Jiul Petrosani va aborda partida din deplasare cu U. Cluj fãrã trei titulari. Mircea Ilie este suspendat, iar Istinie si Onet sunt accidentati si se aflã într-o perioadã mai lungã de recuperare. Antrenorul echipei Jiul, Daniel Timofte, sustine însã cã minerii vor juca la victorie. „Este un meci greu pentru noi si fiecare punct conteazã. Sunt opt echipe care se bat pentru salvarea de la retrogradare si avem nevoie de puncte. Vom aborda meciul ca de obicei, cu gândul la victorie”, a spus tehnicianul. În etapa trecutã, Jiul a spulberat pe Drobeta cu scorul de 5-0 si se aflã pe locul 8, loc impus de conducere pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon. (C. Marinut)

Cheregi, eliminat de la Mondiale
Pugilistul hunedorean James Damian Cheregi (foto) (15 ani, categoria 57 de kilograme), legitimat la CSS – Constructorul Hunedoara si-a încheiat aventura la Campionatele Mondiale din Armenia încã din turul doi. Boxerul antrenat de Ilie Captari a fost eliminat de lituanianul Edgaras Skurdelis, care l-a învins la puncte, scor 1-5 (0-1, 1-4 si 0-0, pe reprize). În primul tur, Cheregi a trecut de bulgarul Nikolay Koev. (C. Marinut)

Au refuzat lidera
Partida dintre lidera clasamentului Unirea Alba Iulia si Minerul Lupeni se va disputa, sâmbãtã 30 mai, si nu luni 1 iunie, asa cum initial au cerut gazdele la Federatie. Echipa din Lupeni nu a fost de acord cu amânarea acestui meci. “Noi vom juca partida conform programãrii, pentru cã dacã am juca asa cum vor cei din Alba ar însemna zile în plus de obosealã si cheltuieli în plus”, a spus un oficial al echipei din Lupeni. (C. Marinut)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura