„Spadasinul” din Crividia, pus la plată

17 septembrie 2017 | Adauga un comentariu

Maximilian Gânju

Tânărul de 28 de ani, din Vulcan, condamnat pentru tentativă de omor după ce şi-a atacat cu sabia un amic de pahar, a fost obligat de instanţă să achite cheltuielile de spitalizare ale victimei.
Cristian Adonis Pobirci (28 de ani) s-a războit pe străzile din municipiul Vulcan cu alţi doi amici şi pentru a-şi impune punctul de vedere, a scos o sabie de sub haină şi şi-a lovit rivalul care îl contrazicea. Victima a ajuns cu răni la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi a avut nevoie de o perioadă lungă de tratament pentru recuperare. Unitatea medicală cere acum ca agresorul să achite toate cheltuielile de spitalizare ale victimei şi instanţa de judecată de la Petroşani a încuviinţat solicitarea.
Pobirci zis „Cucuruz“ va fi executat silit pentru stingerea datoriei către spitalul din Petroşani. Pentru tentativa de omor, individul a primit cinci ani de închisoare cu executare şi a făcut apel, însă procurorii au reuşit să convingă judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia să-i majoreze pedeapsa la şase ani. Scandalul iscat de „Cucuruz” a avut loc pe străzile din municipiul Vulcan, iar individul a băut cu doi amici şi în drum spre casă, spiritele s-au încins. Cei trei au început o bătaie în toată regula, iar Pobirci le-a spus anchetatorilor că ceilalţi doi prieteni au sărit pe el şi pentru a se apăra, a scos arma albă. Tânărul era cunoscut ca un individ temut în Vulcan, încă din adolescenţă fiind implicat în diferite scandaluri şi condamnat pentru tâlhărie.

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Echipaj de poliţie, implicat într-un accident rutier

Un poliţist de la Biroul rutier al Poliţiei municipiului Hunedoara a fost amendat chiar de către colegii săi, după ce...

Ionuţ Rudeanu, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Tribunalul Bucureşti a dat sentinţa în dosarul în care hunedoreanul Ionuţ Rudeanu (foto) este judecat pentru infracţiuni economice. Proprietarul firmei...

Nou eveniment editorial organizat de Biblioteca Judeţeană. Lansare de carte – Marioara Ardelean

Joi, începând cu ora 11, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or, va avea loc un eveniment cultural organizat...

Închide