Sorina Cobori, la cârma sportului hunedorean

15 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 Sorina Cobori  6992

Nicolle Ebner

Atât de stufos este hăţişul birocratic, încât a fost nevoie de trei săptămâni pentru ca învestirea oficială în funcţie a noului director coordonator al Direcţiei judeţene de Sport Hunedoara, să fie posibilă.

„Am mai rămas cu sportul“
Sorina Cobori a fost învestită ieri, în funcţia de şef al Direcţiei judeţene de Sport, în prezenţa prefectului, a unor directori de la deconcentrate şi a colegilor din instituţie. Prefectul Samoilescu şi-a exprimat regretul că fostul director, Marieta Ilcu, a lipsit de la eveniment, aşa că nu i-a putut mulţumi pentru activitatea depusă în ultimii patru ani. Până una alta, plecând de la principiul că managementul unei instituţii nu are nici o legătură cu performanţele sportive ale conducătorului ei, Sorina Cobori a primit sarcina de a îmbunătăţi activitatea Direcţiei judeţene de Sport, pentru că „sportul este printre puţinele domenii unde încă mai performăm. În rest, toate s-au dus…”, după cum spune prefectul judeţului. „Nu am fost campioană mondială, sunt profesor de sport, dar asta nu înseamnă că nu pot fi un bun manager”, a declarat noul director.

Ilcu şi lipsa de fair-play
Ieri, la ora 12.00, Marieta Ilcu a fost convocată la sediul DJS Hunedoara, pentru a semna preocesul verbal prin care îi preda Sorinei Cobori instituţia. Din păcate, marea campioană mondială s-a descalificat singură la această probă, prin neprezentare. Şi, pentru că nu-i plac lucrurile făcute de mântuială, noul director al DJS Hunedoara va comanda un audit intern, ca să ştie ce a lăsat fostul manager, după patru ani de activitate.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Navigăm prin ceaţă

...asta, ca să folosim o terminologie dragă preşedintelui. Mărturisesc că sunt obişnuit cu declaraţiile contradictorii, dar acum nu sunt în...

Gura lumii – 16.06.2009

Vorbeşte lumea că un fost director adjunct s-a supărat tare de tot pe colegii săi de partid. Ce s-a întâmplat...

Erou veteran, umilit de sãrãcie

Rănit grav în cel de-al Doilea Război Mondial, un veteran din Valea Jiului, a ajuns să trăiască din cerşit deoarece...

Închide