Sentinţă definitivă pentru violatorul din Petrila

23 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Petrileanul care şi-a abuzat sexual concubina şi pe fiica ei a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins ieri apelul faţă de hotărârea dată de Judecătoria Petroşani în iulie 2017, aceasta din urmă rămânând în picioare.
Astfel, pentru faptele sale, Mihail Ludovic va avea de executat şapte ani de închisoare, pedeapsă aplicată de Judecătoria Petroşani. Din această perioadă i s-au scăzut lunile petrecute în arest preventiv. În plus, va avea de achitat despăgubiri morale celor două victime în valoare totală de 10.000 de lei. După ispăşirea pedepsei cu închisoare, Mihail Ludovic nu va avea voie să se apropie de victime la o distanţă mai mică de 50 de metri şi nici să ia legătura cu ele pe nici o cale.
Petrileanul de 44 de ani a fost judecat pentru două infracţiuni de viol după ce şi-a forţat iubita şi pe copila ei, de numai 12 ani, în noaptea de 3 ianuarie 2017, să întreţină relaţii sexuale cu el. Potrivit anchetatorilor, Ludovic Mihail şi-a chemat iubita şi pe minora A. A. G. la el acasă şi s-a pus pe chefuit. După ce a băut bine, i-a venit pofta de o partidă de amor şi a recurs la faptele pentru care a înfundat puşcăria. În urma audierilor celor două victime şi în baza probelor din dosar, anchetatorii au aflat prin ce calvar au trecut, iar legiştii au confirmat că au fost abuzate sexual. Mihail Ludovic a fost arestat preventiv după comiterea faptelor, fiind menţinut în arest preventiv pe perioada judecării dosarului.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Festivalul rock Măgura Wave, din nou, la Măgura Uroiului

Mâine, de la ora 17.00, începe oficial Festivalul Măgura Wave, care se va desfăşura timp de trei zile şi trei...

Pompierul hunedorean Daniel Călin a cucerit un nou titlu mondial la tir cu arcul

Pompierul hunedorean, Daniel Călin (foto), de la Detaşamentul din Petroşani a câştigat pentru a patra oară consecutiv titlul de campion...

Bulina neagră, 24.08.2017

Elena Iancău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara Pentru că nu furnizează informaţiile de interes public din Primăria municipiului Hunedoara,...

Închide