Şef nou la Poliţia municipiului Deva

19 iunie 2017 | 2 Comentarii

Garda veche din Poliţia hunedoreană se schimbă pe zi ce trece. În urmă cu câteva luni, mai mulţi poliţişti din judeţ au ales să iasă la pensie, deşi unii nu au împlinit nici 50 de ani. Ieri, comisarul şef Aurel Tihodor, şeful Poliţiei Deva, a avut ultima zi de lucru, iar de azi este pensionar.

Tihodor a stat la cârma Poliţiei municipiului Deva 12 ani. Potrivit şefului IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu Dumitru, împuternicit la cârma poliţiei devene este comisarul şef Ovidiu Timişan.
De asemenea, cu câteva zile în urmă, pe funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Deva a fost numit comisarul Cristian Link, fostul şef al Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. El se alătură astfel comisarului Marius-Vasile Frenţoni, care a fost împuternicit la începutul anului pe funcţia de adjunct al şefului poliţiei devene. Pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei municipiului Deva va fi organizat concurs. (S.Popa)

Publicat in: Actualitate


Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nea Ilie spune:

    cine are pile mai mari ala ia concursul. asa merg treburile in Politie, din pacate.

  2. Un politist spune:

    Bine ca ne-am scapat de inca un dictator(tihodor), dar din pacate noua garda are aceleasi metehne ca si vechea garda. Deci ne imbatam cu apa rece.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şi-a donat organele pentru a salva alte vieţi

Trei echipe de medici de elită de la centrele de transplant din Bucureşti şi Cluj-Napoca au sosit în noaptea de...

Bulina neagră, 20.06.2017

Constantin Drolshagen, cetăţean din Aninoasa Pentru că, după ce a scăpat timp de şase ani de executarea unei pedepse cu...

Bulina albă, 20.06.2017

Radu Budae, managerul Spitalului municipal din Hunedoara Pentru că pacienţii care sunt internaţi în acest spital se declară foarte mulţumiţi...

Închide