Se luptă să scape de pedeapsă

18 mai 2017 | Adauga un comentariu

Fostul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Hunedoara, Monica Georgescu (foto), va afla în scurt timp dacă rămâne sau nu cu condamnarea de trei ani de închisoare cu suspendare primită pentru abuz în serviciu.
Contestaţia la executarea pedepsei, care i-a fost respinsă de Tribunalul Hunedoara, decizia acestei instanţe nefiind definitivă, a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia şi are primul termen de judecată în 25 mai.
Contestaţia lui Georgescu vizează condamnarea pe care a primit-o în 2016 pentru infracţiunea de abuz în serviciu, într-un dosar instrumentat de DNA. Procurorii au acuzat-o că, împreună cu trei angajaţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, instituţie de care aparţine Direcţia pe care a condus-o, a fraudat examenul de accedere pe postul de director general. Monica Georgescu a iniţiat acest demers în instanţă după ce fostul secretar al judeţului, Daniel Dan, condamnat şi el în acelaşi dosar pentru abuz în serviciu, a fost absolvit de pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare, în urma unui demers similar. (N. Bumbac)

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Peştii“ antrenoarelor, arestaţi la domiciliu

Tribunalul Hunedoara nu a admis cererea procurorilor de a-i aresta preventiv pe cei patru bărbaţi acuzaţi de proxenetism, prinşi în...

Vor să repună în funcţiune sistemele de irigaţii

Directorul adjunct al ANIF – Unitatea de Administrare Hunedoara, Ancuţa Elena Suciu şi personalul de specialitate al instituţiei s-au întâlnit...

Alpinist căzut de pe clădirea BCR

Un alpinist utilitar care spăla geamurile de la clădirea BCR din centrul Devei s-a accidentat, ieri, după ce a căzut...

Închide