S-au răsturnat cu maşina în pârâu

15 martie 2017 | Adauga un comentariu

Maximilian Gânju
Adriana Năstase

Patru tineri au ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani după ce autoturismul în care se aflau a ajuns în albia unui pârâu din localitatea Petrila.
Accidentul a avut loc pe drumul care leagă zona Jieţ de localitatea Petrila, iar şoferul (19 ani) a pierdut controlul volanului şi a sărit direct în albia pârâului Jieţ. Autoturismul a căzut pe plafon iar toţi cei patru ocupanţi au fost răniţi. Totuşi, tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani au reuşit să iasă singuri din autoturism, erau conştienţi şi au fost duşi la spital pentru investigaţii amănunţite. Aceştia au suferit traumatisme uşoare şi sunt în afara pericolului, spun medicii. Poliţiştii cred că tânărul aflat la volan circula cu viteză prea mare şi n-a mai putut stăpâni maşina într-o curbă strânsă, unde a derapat şi după ce a ieşit de pe drum, s-a răsturnat în pârâu.
Potrivit şefului Poliţiei Petrila, Alexandru Scafariu, pe numele şoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală şi urmează ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să se dispună şi măsurile ce se impun.

A întors maşina şi a făcut accident
Ieri, în jurul orei 12, echipajul de descarcerare şi cel de prim ajutor ale Detaşamentului  de Pompieri Deva au acţionat pe DN7, la ieşirea din Deva, la un accident rutier în care au implicate două autoturisme. O femeie, în vârstă de 51 de ani, nu s-a asigurat atunci când a întors maşina în trafic, tamponându-se cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferii celor două maşini au suferit traume minore.

Loading...

Publicat in: Eveniment


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pensionară escrocată de 9.000 de lire sterline

O pensionară de 71 de ani, din Rapoltu Mare, a fost escrocată prin metoda „accidentul” de o mică avere. Situaţia...

Posturile leneşilor din Primăria Hunedoarei, în pericol

Primarul Hunedoarei este dispus să devină nepopular. El a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că vrea să restructureze posturile...

Proiecte de 100 milioane lei pentru Hunedoara

Astăzi, angajaţi ai Primăriei municipiului Hunedoara depun la Ministerul Dezvoltării 36 de proiecte, în cadrul Programului PNDL2. Este vorba, în...

Închide