S-a hotărât să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se pe geamul apartamentului

21 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Natalia Bumbac

Ieri, la primele ore ale dimineţii, o femeie de 43 de ani din Simeria ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se pe geamul apartamentului în care locuieşte. Din fericire, femeia a supravieţuit, fiind anunţate echipajele de salvare de un vecin care a văzut-o în momentul în care a căzut.

La faţa locului au ajuns două echipaje, câte unul de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara. Femeia a fost dusă la UPU Deva. După ce a fost stabilizată şi i s-au făcut investigaţii medicale amănunţite, medicii deveni au decis să o transfere la un spital specializat în tratarea pacienţilor cu politraumatisme din Timişoara. Potrivit medicului Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, femeia avea fracturi costale, de coloană, la picioare şi leziuni ale organelor interne. Aceasta era conştientă de la momentul intervenţiei echipajelor de urgenţă cât şi pe perioada transferului la Timişoara.
Poliţiştii au deschis o anchetă, în urma căreia au stabilit că femeia s-a aruncat voluntar de la etaj. „La ora 07.37, Poliţia oraşului Simeria a fost sesizată de către un bărbat, că o femeie a sărit de la geamul unui apartament situat la etajul doi al unui bloc de locuinţe. În urma cercetărilor s-a stabilit că nu există suspiciuni de comiterea vreunei infracţiuni, femeia aruncându-se voluntar de la geamul locuinţei sale”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Din informaţiile noastre, femeia a recurs la acest gest în urma unor discuţii în contradictoriu cu soţul său, care au determinat-o să facă acest gest necugetat.

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Escroci prinşi în flagrant la Deva

Ancheta a vizat destructurarea unei grupări specializate în înşelăciuni cu ordine de plată şi este derulată de poliţişti din cadrul...

Patronul clubului Keops din Petroşani , agresat în propriul local

Luni, în timpul unui eveniment privat, care se desfăşura la clubul Keops din Petroşani, patronul complexului, Siminel Iordache, a fost...

Roşu a „răpus” campioana Ligii A Realsport

Neînvinsă în acest sezon al Ligii A Realsport, campioana Pera BMW a suferit primul eşec, cedând în duelul cu Roşu,...

Închide