Remorcă urmărită în Austria, descoperită la o tânără din Şoimuş

19 februarie 2017 | Adauga un comentariu

O tânără din localitatea Şoimuş s-a ales cu dosar penal după ce a dat ordin ca unui rival să-i fie furată semiremorca de camion, tocmai din Austria.
”La data de 16.02.2017, orele 10.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şugag sprijiniţi de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au identificat în localitatea Petreşti, din judeţul Alba, în apropierea străzii Energiei, în zona fostelor grajduri ale I.A.S., într-o curte interioară, o semiremorcă, dotată cu sistem frigorific, înmatriculată în Austria, care era dată în urmărire de către autorităţile austriece pentru confiscare.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că semiremorca (trailer) a fost adusă în ţară în cursul anului 2016, la solicitarea unei femei, B.N.I. de 32 de ani, din localitatea Şoimuş, judeţul Hunedoara, care se afla în litigiu cu proprietarul semiremorcii”, spun poliţiştii.
Hunedoreanca este cercetată pentru infracţiunea de tăinuire. (M. Gânju)

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Minora din Deva dată dispărută, găsită la vamă

Minora de 16 ani, Andreea-Alexandra Zbughin (foto), din Deva, dată dispărută de sora ei din 8 februarie, a fost găsită...

Accident cu trei răniţi la Zeicani

Ieri, în jurul orei 09.00, trei persoane din judeţul Timiş au fost rănite într-un accident rutier petrecut la noi în...

Hunedorean escrocat de bani prin metoda „cadoul de departe”

Escrocii se dovedesc a fi persoane pline de imaginaţie, inventând în permanenţă noi metode de a înşela oamenii de bani,...

Închide