Razii în gãri şi trenuri

29 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 Gara Deva  0534

Dan Terteci

 Ofiţerii Poliţiei Transporturi, împreună cu reprezentanţi ai CFR şi jandarmi, au efectuat, în perioada 24-27 iulie, peste 500 de controale în gări şi în trenurile de călători, aplicând amenzi în valoare totală de aproape 100.000 de lei, pentru diverse contravenţii.
Cei peste 1.300 de poliţişti şi jandarmi au depistat aproape 2.400 de persoane care călătoreau fraudulos, aplicându-le acestora amenzi în valoare totală de 26.644 de lei. Autorităţile au identificat 50 de minori, 79 de persoane fără locuinţă ce călătoreau ilegal şi patru urmăriţi naţional. Printre aceştia din urmă se numără un tânăr de 18 ani din judeţul Ialomiţa, care dispăruse de la un centru de plasament, un tânăr de 17 ani, din judeţul Iaşi, urmărit naţional din acelaşi motiv şi alţi doi bărbaţi, pe numele cărora fuseseră emise mandate de arestare preventivă de 29 de zile, pentru intrare prin efracţie şi furt.
În plus, ofiţerii au mai constatat 57 de infracţiuni, cele mai multe de natură economică şi de tulburarea ordinii publice, fiind aplicate 564 de sancţiuni, în valoare totală de aproape 100.000 de lei.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gunoiul este mai ieftin la Deva

Municipiul Deva va avea o nouă celulă ecologică pentru depunerea deşeurilor menajere, până în 2013. Acest obiectiv va fi realizat...

Locuri de muncă vacante, prezentate în timp real

De anul viitor, hunedorenii aflaţi în căutarea unui serviciu vor putea cunoaşte oferta de locuri de muncă în timp real....

A căzut de pe scară

Un localnic din Şoimuş a ajuns la spital, după ce a căzut de pe scară. Acesta executa lucrări de reparaţie...

Închide