PSD, acuzat cã a „uitat” de aliaţii din PC

21 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Alianţa PSD+PC este nefuncţională, din cauza celor de la PSD, a declarat secretarul general al PC, Codruţ Şereş, după întâlnirea avută, la Deva, cu liderii conservatori hunedoreni.

Social-democraţii nu-şi doresc voturile conservatorilor?
Codruţ Şereş afirmă că liderii conservatori nu au fost consultaţi cu privire la întocmirea calendarului de evenimente electorale, iar în unele judeţe, cum este Hunedoara, delegaţiile permanente ale celor două partide nu s-au întâlnit deloc. „Colegii mei, liderii judeţeni, nu au fost incluşi şi nici nu au fost consultaţi în momentul întocmirii acestui calendar. Cu alte cuvinte, mai degrabă se pare că cei de la PSD şi candidatul la preşedinţie nu ar dori voturile conservatorilor”, a declarat secretarul general al PC, care a mai menţionat că: „dacă PSD ar face o analiză, ar realiza că, prin sprijinul nostru va putea câştiga câteva procente în plus. Dacă nu, va pierde câteva procente. În orice caz, PC nu are, în momentul de faţă, nimic de pierdut”.

O majoritate parlamentară care nu face nimic
Codruţ Şereş a criticat şi actuala guvernare, în special, lipsa măsurilor reale anticriză. Potrivit liderului conservator, este inadmisibil ca actuala putere, sprijinită în Parlamentul României, de o majoritate zdrobitoare de 73 la sută, să anunţe, după opt luni, un pachet de măsuri anticriză. „Oamenii aşteaptă ca măsurile să fie aplicate, nu anunţate. Să se vadă şi beneficiile acestor măsuri. Anunţurile de acest fel nu fac altceva, decât să adâncească situaţia dramatică în care a ajuns România şi demonstrează diletantismul puterii, a cărei activitate concretă se rezumă la a anunţa măsurile de criză, şi atât”, mai spune Şereş.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bacalaureatul şi admiterea de tip nou la liceu

Admiterea la liceu de tip nou ar putea fi dată începând cu anul şcolar viitor, printr-un ordin de ministru, iar...

Sorin Ienulescu şi jocul de-a pãdurea

Serile trecute, am plecat de la redacţie, destul de târziu, ca de obicei, cu misiunea de a mă întâlni cu...

PNL solicitã demisia ministrului Pogea

Deputatul PNL Bogdan Ţîmpău declară că PNL solicită demisia ministrului Finanţelor, Gheorge Pogea, fiindcă acesta „îşi permite să jongleze cu...

Închide