Preşedintele Comisiei de Disciplinã al AJF Hunedoara contraatacã

5 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Preşedintele Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, procurorul Cornel Mihăiescu, respinge acuzaţiile observatorilor, care mânjesc imaginea comisiei.

Se contrazic singuri
Atacurile observatorilor Emil Munteanu şi Stan Hanzi la adresa deciziilor şi activităţii Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Hunedoara i se par puerile şi lipsite de substanţă procurorului Cornel Mihăiescu. „Observatorul Emil Munteanu şi-a recunoscut greşeala şi nu a făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină. În plus, pentru abaterea comisă în calitate de observator la meciul dintre Moţii Buceş şi Real Sântandrei, din 23 martie, când a înjurat un jucător al echipei din Sântandrei, Munteanu a primit sancţiunea minimă prevăzută de regulament. În această situaţie, atacurile şi comentariile din presă ale observatorului urmăresc doar să strice reputaţia Comisiei şi a AJF-ului. Cam la fel stau lucrurile şi în cazul observatorului Stan Hanzi, care a fost sancţionat, pentru că a dat declaraţii tendenţioase presei, înainte de a se soluţiona cazul în care a fost implicat”, a spus procurorul Cornel Mihăiescu.

O singură reclamaţie
Preşedintele Comisiei de Disciplină susţine că din cele peste 1.000 de cazuri judecate în ultimii doi ani, doar în unul singur cei sancţionaţi au făcut apel şi au câştigat reducerea pedepsei la jumătate. „Comisia e independentă de delegările arbitrilor sau orice alte activităţi ale AJF-ului şi judecă numai după regulamentele FRF. Ca dovadă a corectitudinii Comisiei stă faptul că în ultimii doi ani un singur caz din peste 1.000 a fost apelat şi câştigat la apel de cei sancţionaţi”, a precizat  procurorul Cornel Mihăiescu.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Renaşte rugby-ul la Petroşani

Revenirea după doi ani în Divizia Naţională de rugby le oferă celor de la Ştiinţa Petroşani posibilitatea de a găsit...

Vrem rãzboi, nu pace

Mureşul Deva şi U. Cluj ar trebui să lupte pe viaţă şi pe moarte pentru a-şi asigura supravieţuirea în liga...

La BEJ, curg reclamaţiile despre ilegalitãţi

Preşedintele PNŢ-CD, Marian Petru Miluţ, a sesizat Biroul Electoral Judeţean Hunedoara cu privire la schimbarea frauduloasă a reprezentanţilor PNŢ-CD de...

Închide