Pera BMW – Grawe, derbi între primele douã clasate în Liga A Realsport

23 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Duelul dintre Pera BMW şi Grawe ţine capul de afiş al etapei a VI-a din Liga A Realsport, cel mai important eşalon din campionatul municipal de minifotbal din Deva. Campioana poate pierde şefia clasamentului dacă nu învinge în duelul cu revelaţia sezonului.

Roşu „stă la pândă”
Învinsă de Roşu în runda trecută, Pera BMW poate pierde primul loc în clasament în cazul unui nou rezultat nefavorabil. Dacă cedează în faţa lui Grawe, cea din urmă va trece în frunte, iar în cazul unei remize, Roşu poate prelua prima poziţie, dacă va învinge la rândul ei pe AS Electroconat. În formă bună, Sporting Brad se poate apropia de podium, fiind favorită în duelul cu Taylor Red&LPG iar Şoimul Băiţa şi ABS Decor, codaşele ierarhiei, luptă în duel direct pentru primele puncte, ambele având câte cinci înfrângeri consecutive.

City Taxi, duel fără emoţii în faţa „lanternei roşii”
În Liga B, liderul nu se va schimba, City Taxi având meci cu ultima clasată, Ştiinţa. În schimb, cel mai interesant duel al rundei pare cel dintre Pera II, a doua clasată şi Heidelberg Cement, formaţia de pe locul 4. Dueluri echilibrate se anunţă şi partidele Securit Grup – Comsid, Doctorii – Red Army şi Templierii – Micro 15. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Autobergamo începe seria de trei meciuri programate în nouã zile

Trupa deveană de futsal va juca duminică primul meci din seria de trei pe care le va disputa în decurs...

CNS Cetate a încheiat cu un nou eşec amicalele iernii

Echipa antrenată de Viorel Tănase a pierdut din nou în faţa lui FC Hermanstadt Sibiu, scor 1-2, în ultima partidă...

Internetul şi injuriile. Distracţie sau faptă penală

În epoca modernă, când accesul la Internet este practic nelimitat şi extrem de facil prin intermediul reţelelor de socializare, jignirile,...

Închide