Parcarea supraterană din faţa Spitalului Judeţean se va realiza

20 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Sorina Popa

Primăria Deva va demara proiectul de construcţie a parcării supraterane din centrul municipiului, în faţa Spitalului Judeţean. Deşi doar unul dintre membrii Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului a fost de acord cu această construcţie, investiţia se va realiza.
Proiectul presupune o parcare cu o amprentă la sol de 1.600 de metri, demisol, parter şi două nivele. Este vorba de aproape 200 de locuri de parcare. Asta va rezolva problema parcărilor din centrul municipiului, având în vedere că şoferii nu au suficiente locuri.
Potrivit directorului tehnic al Primăriei Deva, Ciprian Răchită, în şedinţa de Consiliu Local care va avea loc la sfârşitul lunii februarie se va vota acest proiect. Dacă aleşii locali vor fi de acord cu construcţia respectivă, atunci se dă drumul licitaţiei pentru realizarea proiectului. De multă vreme s-a discutat despre ridicarea unei parcări supraterane în reşedinţa de judeţ, însă până acum nu s-a luat nici o decizie. Se pare că actuala conducere a primăriei a luat taurul de coarne şi a răspuns solicitărilor devenilor de a pune capăt acestei probleme extrem de dificile pe care o aveau şoferii. Aici ne referim la amenzile pe care oricine risca să le primească pentru că parca neregulamentar, la ridicarea maşinii şi alte asemenea necazuri.

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 21.02.2017

Marius Pardalean Lăcătuş, locuitor din Lupeni Pentru că, fiind condamnat la şapte ani de închisoare pentru proxenetism şi trafic de...

Bulina albă 21.02.2017

Viorel Sălan, senator PSD de Hunedoara

A rămas doar cu amendă penală

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul având ca obiect vătămare corporală, în care preşedintele Sindicatului...

Închide