Olimpic ţinteşte mai sus

31 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

04 x 2 Capitanul Adrian Mot si internationalul Cristi Matei au fost si vor fi doua dintre pisele de baza ale echipei Olimpic Simeria

Ciprian Marinuţ

Revelaţia sezonului trecut a Ligii I de futsal, Olimpic Simeria, şi-a reluat pregătirile, cu obiectivul de a depăşi performanţele din campionatul 2008-2009. Principalul argument al echipei simeriene este unitatea grupului de jucători, care formează o familie mai mare.

O echipă unită
Ocupantă a locului şapte în clasament şi semifinalistă a Cupei României în debutul în Liga I, Olimpic Simeria a fost echipa care a dat farmec campionatului trecut. Şi, cum obrazul subţire cu  continuitate în performanţe se ţine, „olimpicii” au obligaţia de a confirma, în noul sezon, că reuşitele lor n-au fost întâmplătoare. Jucătorii şi oficialii echipei simeriene s-au întâlnit, ieri, după două luni de vacanţă, pentru începerea pregătirilor şi au stabilit că vor mai mult decât „achitarea” acestei datorii morale. „Obiectivul echipei va fi stabilit cu exactitate, înainte de startul campionatului, însă e sigur că vrem mai mult, decât am obţinut anul trecut. Am reuşit să menţinem nucleul de bază al lotului care formează un grup foarte unit, astfel că, Olimpic are acum mai multă experienţă şi e mai solidă. Drept urmare, şi pretenţiile şi aşteptările sunt mai mari”, a precizat Horaţiu Zaiu, preşedintele clubului simerian.
Olimpic are puţine noutăţi la nivelul „distribuţiei” pentru noul sezon. Tehnicianul Aurel Sava a fost confirmat ca antrenor principal, deşi au fost discuţii cu mai mulţi antrenori străini. În privinţa lotului, Olimpic a renunţat la Răgălie şi la Gabi Giurasa, care a trecut într-un post administrativ şi l-a legitimat pe Bogdan Buta (19 ani, de la CFR Marmosim), care a mai activat la Olimpic în anul 2007. „Mai sunt discuţii cu jucători din Liga I, pentru completarea lotului, însă e posibil şi să renunţăm la unu-doi sportivi din vechea gardă”, a precizat Horaţiu Zaiu.
Olimpic s-a mişcat cu talent şi în plan administrativ şi a reuşit să încheie un parteneriat cu Consiliul Judeţean Hunedoara şi să asigure echipamente noi şi personalizate echipei.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Petroşaniului

Bulina albă

Ionel Burlec, primarul comunei Băniţa

“Mascaţii“ hunedoreni au descins în Sibiu şi Vâlcea

În jur de 16 persoane din judeţele Sibiu şi Vâlcea, suspecte de criminalitate informatică, au fost aduse, ieri, pentru audieri,...

Închide