Nemulţumiţi de amânare

1 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

11 stire 1 george-boboc

Cererea clubului UTA de amânare a partidei de sâmbătă cu Jiul i-a nemulţumit pe oficialii minerilor, care susţin că sunt dezavantajaţi de decizia FRF, întrucât trupa lui Daniel Timofte este în bună dispoziţie de joc şi ar fi putut obţine un rezultat pozitiv. „Echipa e pe val şi era bine pentru noi dacă meciul se disputa conform programării. Ne dezavantajează  faptul că nu se va juca, întrucât echipa merge bine. Dacă se va amâna şi partida cu U Cluj, o întrerupere de două săptămâni ne-ar încurca şi mai rău, pentru că ne-ar scoate din mână”, a declarat directorul sportiv al Jiului, George Boboc (foto). UTA a obţinut amânarea meciului cu Jiul, pe motiv că are trei jucători la loturile naţionale de juniori, iar U. Cluj încearcă să obţină şi ea o păsuire, tot din cauza unui junior convocat la naţională.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Criză acută de medici şi asistente

De la începutul anului, peste 200 de asistente medicale au părăsit spitalele din judeţul Hunedoara, în favoarea celor din străinătate.

Domnilor, mai pricepem…

M-am abţinut să scriu despre criza politică, eram curios în cât timp se rezolvă. Mă gândeam că de data asta,...

Cantină insalubră pentru săracii Petroşaniului

Asistaţii social din Petroşani, care beneficiază de hrană la cantina socială (foto) sunt în pericol, din cauza clădirii insalubre în...

Închide