Monica Iacob-Ridzi a schimbat „prefixul“ în penitenciar

17 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Născută sub semnul zodiacal al Cancerului, Monica Iacob-Ridzi (foto) şi-a aniversat recent ziua de naştere.
Fostul parlamentar de Hunedoara a împlinit în 30 iunie vârsta rotundă de 40 de ani. Este al treilea an consecutiv în care îşi aniversează ziua de naştere în spatele gratiilor, fiind încarcerată din 16 fabruarie 2015. Monica Iacob-Ridzi are de ispăşit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, primită în dosarul supranumit „2 Mai”. Faptele pentru care a fost condamnată le-a săvârşit în perioada în care era ministru al Tineretului şi Sportului şi a organizat un spectacol cu artişti consacraţi pe Litoralul Mării Negre, la care a asistat şi fiica fostului preşedinte al României, Elena Băsescu.
De la momentul în care a fost închisă în penitenciar, Monica Iacob-Ridzi a încercat pe diverse căi să obţină eliberarea, dar nu a reuşit. Cererea adresată instanţei pe motive medicale nu i-a fost aprobată, dar nici la solicitarea de graţiere adresată preşedintelui României nu a primit un răspuns favorabil. În prezent, Monica Iacob-Ridzi se află la Penitenciarul Gherla, unde s-a implicat în mai multe activităţi culturale, precum un concurs de poezii de autor sau a jucat într-o piesă de teatru având în distribuţie deţinute din Penitenciarul Gherla.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Toma Coconea: Deciziile au făcut diferenţa

Cea de a opta ediţie a celei mai dificile competiţii de anduranţă din lume, Red Bull X-Alps, a luat sfârşit....

În plină zi, un liceu din municipiul Petroşani a fost prădat. Hoţul a furat banii pentru nunta unui angajat

Hoţul a furat câteva sute de lei, banii fiind adunaţi de către angajaţii liceului pentru un coleg care s-a căsătorit....

Mămici escrocate de bani cu scutece ieftine vândute pe Facebook

Cinci mămici de bebeluşi din municipiul Hunedoara au fost înşelate de bani după ce au fost sigure că vor economisi...

Închide