Mistreţ îndrăgostit lulea

23 septembrie 2009 | 8 Comentarii

03 mistret

Dan Terteci

Întâmplare incredibilă într-un sat hunedorean! Toţi sătenii au venit să urmărească o poveste inedită de iubire. El, precum Romeo, şi-a aşteptat ore în şir iubita închisă la etaj. El, fioros şi puternic, ea, rozalie şi îmbujorată. Oamenii, înarmaţi cu furci şi coase, i-au despărţit, şi acum, ea, de suferinţă, refuză până şi să mănânce. Ar fi o telenovelă reuşită, dacă protagoniştii nu ar fi… un mistreţ şi o scroafă.
Aştepta sub cocină
Toată povestea a început ieri dimineaţă, într-o gospodărie din satul Cârjiţi, la 10 km de Deva. Stăpâna „Julietei“ a auzit câinii bătând de cu noaptea, dar nu i-a luat în seamă. După ora 7, cu o farfurie de grâu în mână, s-a îndreptat către cocină. Când a ajuns la aproape doi metri, s-a îngrozit de ce a văzut. „Mă duceam către coteţ şi am auzit mistreţul, când m-am apropiat, s-a ridicat pe picioarele din faţă. M-am speriat, era mare şi urât”, spune Otilia Susan, stăpâna scroafei. Şocată, ţăranca s-a dus glonţ în casă şi şi-a trezit copilul. Acesta a crezut că este o glumă. Ajuns în curte însă, a văzut mistreţul aşteptând sub cocina scroafei.

Sătenii s-au  strâns ca la urs
Cum în sat veştile circulă precum gândul, oamenii s-au adunat la mistreţ ca la… urs. Au venit cu mic cu mare şi cu camerele de filmat, să vadă minunea. Iniţial, oamenii au crezut că mistreţul e rănit. După ce sălbăticiunea a fugit, şi-au dat seama că, de fapt, era îndrăgostit lulea de scroafa care este în călduri. Cum dragostea este oarbă, nici gardurile, nici câinii oamenilor nu i-au stat piedică. Mistreţul îndrăgostit şi-a părăsit iubita, doar când a simţit apropierea vânătorilor. Oamenii sunt convinşi însă, că sălbăticiunea, orbită de dragoste, se va întoarce, doar, doar, va îndupleca purcica să coboare şi să fugă împreună.

Publicat in: Eveniment, Flash


Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Nico spune:

  Ce stire penibila.

 2. cristina spune:

  o dragoste…aproape imposibila!dar,realizabila!

 3. cristina spune:

  …cand va dispare raceala aparenta a partenerei!

 4. cristina spune:

  ..poate,ca si ea ar trebui incurajata putin!

 5. cristina spune:

  ..poate ca si ea este foarte emotionata!paralizata de emotie!

 6. cristina spune:

  …asa ca asteapta cu infrigurare urmatoarea intilnire!

 7. cristina spune:

  partenerul ar trebui sa mediteze intr-o noapte cu luna si cer instelat,daca o doreste cu adevarat!trebuie sa ajunga putin mai aproape!

 8. cristina spune:

  meditatie intensa,si-n somn!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Spectacol la înălţime

Peste 165 de jucători din mai mult de 50 de echipe şi-au declarat dragostea pentru baschet şi au făcut show...

Diversiunea „prostituţie şi droguri”

Ieri, de la Palatul Cotroceni a fost lansată o nouă bombă, care a provoacat mintenaş discuţii pro şi contra în...

Hoţi de motorină, prinşi în flagrant

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Deva au reuşit prinderea în flagrant a doi suspecţi, care sustrăgeau motorină din rezervorul unui...

Închide