Mirosul de WC, armă împotriva concurenţei

14 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Dan Terteci

Scandal în satul lui Aurel Vlaicu! Un consilier local PSD este acuzat că şi-a golit wc-ul în faţa unui bar şi că a bătut-o pe patroana localului. Femeia şi-a scos certificat medico-legal şi vrea să-l dea în judecată. Până la instanţă, certurile dintre cele două tabere au adus în sătuc o ,,atmosferă“ nesănătoasă de şatră.

I-a reproşat că vinde băutură ilegal
Soţii Oprinescu au primit un telefon. Un localnic le-a spus grozăvia: de la bar venea un miros insuportabil, care se împrăştia pe uliţele satului. Cineva îşi golise wc-ul pe terasă şi pe pereţi. Cei doi l-au bănuit imediat pe vecinul lor, consilier local PSD, şi el proprietar de local şi magazine. Cum nu era prima dată când omul le făcea greutăţi şi sătui de atâta mizerie, soţii Oprinescu au mers la Primăria Geoagiu, să se plângă edilului de subordonaţii lui. Numai că, la primărie au dat tot peste consilier şi cearta a pornit chiar în instituţia statului. Femeia se plânge că Dinu Groza a lovit-o chiar în primărie, după ce i-a reproşat că vinde băutură sfidând legea. Vestea că barul trăsneşte de putoare şi consilierul ar fi bătut o femeie s-a împrăştiat rapid prin localitate. Oamenii îşi fac cruce şi spun că alesul le face satul de ruşine.
Femeia a primit un certificat medico-legal de la legiştii care au constatat că a fost lovită cu un corp dur. Cu actele în mână, cei doi soţi au plecat să-l anunţe pe consilier că-l vor da în judecată. Acesta spune însă, că nu el este vinovat pentru aruncarea dejecţiilor şi nici nu a lovit-o pe patroana barului.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Un meci din campionatul judeţean de fotbal a fost la un pas de a da în clocot, după ce jucătorii...

Bulina neagră

Emil Rîşteiu, primarul comunei Băcia

Bulina albă

Liviu Braşoveanu, antrenor Olimpic Simeria

Închide