Ministrul Transporturilor a reziliat parţial contractul pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva; antreprenorii penalizaţi

10 august 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a decis rezilierea parţială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, dar şi penalizarea antreprenorilor care nu au respectat termenele şi calitatea lucrărilor, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat.
„Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 şi 3. M-am săturat de vorbe şi de explicaţii puerile, aşa că trec la fapte! Aplicăm rezilieri parţiale şi penalităţi pentru fiecare întârziere pentru a se înţelege clar că în România trebuie respectate termenele şi calitatea lucrărilor!“, a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.
Răzvan Cuc şi ştefan Ioniţă, directorul general al CNAIR, au efectuat miercuri şi joi inspecţii inopinate pe şantierele autostrăzilor Lugoj — Deva şi Sebeş — Turda, constatând mai multe nereguli care au dus la rezilierea parţială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj — Deva şi la penalizarea antreprenorilor. De asemenea consultanţii au primit penalităţi pe Loturile 2 şi 3 ale Autostrăzii Lugoj-Deva pentru că nu au supravegheat corespunzător lucrările.
„În vizitele anterioare pe aceste şantiere, dar şi în discuţiile de la Ministerul Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc le-a atras atenţia constructorilor şi consultanţilor că riscă sancţiuni care pot merge până la rezilierea contractelor, în cazul în care nu respectă termenele de execuţie şi calitatea lucrărilor“. (Agerpres)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Doina spune:

    Fantastic!
    PSD nu?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 11.08.2017

Alin Blaj, tânăr de 18 ani din Lupeni Pentru că este învinuit de furt calificat şi furt în scop de...

Bulina albă, 11.08.2017

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului Pentru că este interesat de angajaţii săi, chiar şi de cei...

Arestat pentru mai multe încălcări ale legislaţiei rutiere

Oamenii legii au mers până la capăt în cazul bărbatului din Petroşani care, beat fiind şi fără a deţine permis...

Închide