Lovitură dură pentru liderul interimar al PNL Hunedoara. Florin Roman nu mai poate candida pentru şefia liberalilor hunedoreni

5 martie 2017 | 1 Comentariu

Sorina Popa

Răsturnare de situaţie în cazul candidaturii deputatului Florin Roman (foto) la şefia organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. Din cauză că statutul partidului a fost modificat, deputatul liberal de Alba nu poate candida la preşedinţia PNL Hunedoara.

Le-a trimis un mesaj colegilor
Liderul interimar al liberalilor hunedoreni le-a trimis un mesaj colegilor din Hunedoara. „Stimaţi colegi. Astăzi s-a modificat statutul partidului la propunerea lui Mihai Voicu. Conform celor aprobateţ nu mai pot candida la funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara. Voi continua să vă reprezint până la alegerea noului preşedinte. A fost o onoare să lucrăm împreună! Voi fi întotdeauna alături de voi iar Hunedoara rămâne a doua mea casă. Vă mulţumesc din suflet!“.
În aceste condiţii, lucrurile par să se complice în ceea ce priveşte alegerea unui preşedinte al liberalilor hunedoreni. Deputatul Lucian Heiuş a declarat că va candida pentru acest post, iar surse din PNL susţin că el este împins spre asta de fostul preşedinte al CJ Hunedoara, nu că ar vrea el să se bage în această luptă. Liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, era cotat cu cele mai mari şanse de a accede în această funcţie. Însă, ghinion.

„Pentru Gigei şi Mişulei”
Deputatul PNL Florin Roman a criticat sâmbătă modificările la statutul partidului, susţinând că acestea au fost făcute pentru ca „Gigei şi Mişulei“ să conducă în continuare destinele formaţiunii politice. El a spus că modificările la Statutul PNL au fost primite cu puţin timp înainte de şedinţa BPN şi că la această reuniune s-a procedat pe „iuţeală“. De asemenea, el a criticat modalitatea de alegere a secretarului general interimar. „Modificarea statutului s-a făcut pentru ca unii oameni care ne-au adus aici să stea în continuare acolo. Acest statut este modificat pentru ca Gigei, Mişulei, cum doriţi dumneavoastră, să vă conducă în continuare destinele. Ca să se poată face acest lucru să se modifice statutul, iar cei incomozi să fie daţi la o parte. Se pare că unii colegi nu au înţeles nimic din rezultatele alegerilor parlamentare sau, dacă au înţeles, înseamnă că nu îşi doresc acelaşi lucru pe care vi-l doriţi mulţi dintre dumneavoastră – să ducem PNL la guvernare. Nu o să-i vedeţi niciodată pe cei care clamează astăzi unitatea, pe acei Mişulei, Gigei, să se lupte cu PSD-ul. Îi veţi vedea întotdeauna gudurându-se pe lângă şefi, oricare ar fi ei, apoi îi trădează de fiecare dată“, a spus Roman, la Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, care se desfăşoară la Parlament.
Totul se recalculează, deci, pentru liberalii din judeţ. Ar putea apărea şi candidaturi surpriză. Atât la judeţ cât şi la organizaţia de la Deva. Surse din PNL dădeau ca sigură candidatura fostului prefect de Hunedoara, Dan Pricăjan, la şefia PNL Deva. Acesta a şi încheiat, de altfel, raportul de serviciu, prin acordul părţilor, ca inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, tocmai pentru a putea reveni în lupta politică. Bun prieten cu Florin Roman, Pricăjan ar fi făcut echipă cu deputatul de Alba.

Loading...

Publicat in: Actualitate, Flash


Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Machiavelli spune:

    Bine ar fi

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cetatea Devei este asaltată de turişti

Numărul turiştilor care vizitează Cetatea Devei este în permanentă creştere, conform datelor furnizate de Primăria municipiului. De precizat este faptul...

Bulina neagră, 6.03.2017

Vasilică Jurca, primarul oraşului Petrila Pentru că alocă sume importante de bani din buget pentru petreceri, iar proiecte cerute de...

Bulina albă, 6.03.2017

Viorel Hăbian, antrenor de tir cu arcul la SCM Deva - CSO Minerul Aninoasa Pentru că elevii săi au cucerit...

Închide