Locuri ocupate la UAMS Baia de Criş

13 martie 2017 | Adauga un comentariu

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) funcţionează la capacitate maximă, cele 50 de locuri pe care instituţia le pune în slujba bolnavilor fiind ocupate.
„Există şi dosare în aşteptare şi rămân în calculele noastre până la eliberarea unei poziţii. În fiecare sezon rece avem cerere crescută, cel mai probabil din pricina acutizării afecţiunilor medicale şi a necesităţii asigurării unor condiţii de viaţă ce implică cheltuieli majore, comparativ cu restul anului. Să nu uităm de căldură, care fie pe gaz, lemne sau curent electric, e costisitoare în lunile de ger. Pe de altă parte, mai menţionez că toate condiţiile pe care un bolnav trebuie să le îndeplinească pentru a fi internat la noi au rămas aceleaşi: cerere de internare, cupon de pensie, copie după actul de identitate, ancheta socială eliberată de serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei din localitatea de domiciliu, avizul epidemiologic de la Policlinică (medic de familie sau din unităţile spitaliceşti cu paturi), testele SIDA şi TBC”, a spus ec. Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş. (M. Şerban)

Loading...

Publicat in: Comunitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
AS Electroconat mai face o „victimă” în Liga A Realsport

După ce a învins acum două etape pe Roşu, AS Electroconat a mai reuşit un rezultat de senzaţie în Liga...

CS Heian Deva,12 medalii la campionatul naţional de karate WUKF

Sportivii de la CS Heian Deva au avut prestaţii foarte bune la campionatul naţional de karate WUKF, desfăşurat la Târgovişte....

N-a fost chiar forfait! Autobergamo a avut „viaţă grea” cu CSMS Poli Iaşi

Autobergamo Deva a obţinut o victorie, scor 3-0, în ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat, jucat în...

Închide