Locuri de muncă sezoniere în Spania

7 martie 2017 | Adauga un comentariu

Un număr de 200 de locuri de muncă sezoniere în Spania sunt puse la dispoziţia celor interesaţi de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin Serviciul de Ocupare EURES România.
Este vorba de locuri de muncă pentru ambalat fructe şi verdeţuri în regiunea Lerida, Spania. Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă şi cupluri), cu/fără experienţă la ambalat fructe şi verdeţuri, cunoştinţe de limbă română şi/sau spaniolă. Durata contractului de muncă este de patru luni, data începerii contractului fiind 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de opt ore pe zi, în două schimburi: dimineaţa 6 – 14 şi după masa 15 – 23. Salariul oferit este de 900 – 1.200 euro/lună. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul şi masa nu sunt incluse.
Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie carte de identitate, adeverinţă medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Hunedoara, Piaţa Unirii, nr.2. Telefon 0755999913. Locaţia şi ziua selecţiei vor fi comunicate la o dată ulterioară. (A. Năstase)

Loading...

Publicat in: Comunitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Amenajamentele pastorale, retarifate din 2017

Anul 2018 va aduce modificări pentru producătorii agricoli. Potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern, consiiile locale au obligaţia de...

Dosar penal pentru un şofer beat

Un petroşănean va trebui să răspundă în faţa legii, după ce a fost prins beat la volanul maşinii de către...

Banii de la centru vor ajunge la primării

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va fi convocat în şedinţă extraordinară, mâine, 9 martie, având pe ordinea de zi două puncte...

Închide