Liderul Ligii a V-a a început anul cu un eşec

14 martie 2017 | Adauga un comentariu

Ovidiu Mănăstire

Măgura Pui, campioana de toamnă în Liga a V-a, a suferit o înfrângere în prima etapă a returului, pierzând duelul din deplasare cu Sargeţia Bretea Română. Dacia Orăştie a profitat de pasul greşit al rivalei, apropiindu-se la un punct de prima poziţie.

„Răpuşi” în patru minute
Deşi nu ar fi trebuit să-şi facă probleme în faţa unei grupări de pe locul 11, Măgura Pui a cedat surprinzător la Bretea Română, scor 1-2. Gazdele au condus cu 2-0, prin reuşitele lui Hăzulea şi Căldăruşe, din minutele 69 şi 73 iar liderul a redus din diferenţă în ultimul minut de joc, graţie reuşitei lui Roşca. De înfrângerea trupei lui Ovidiu Ciolea a profitat Dacia Orăştie, care a învins cu 9-1 pe ultima clasată, Agrocompany Băcia, apropiindu-se la un punct de lider, cu un meci mai puţin disputat.

Vulcanul a făcut scor în deplasare
O victorie concludentă a reuşit şi CSM Vulcan, aceasta impunându-se cu 7-1 pe terenul celor de la Santos Boz. Tot în deplasare s-a impus şi CS Ghelari, pe terenul Ponorului Vaţa, scor 4-2, iar Berianul Beriu a trecut cu 5-3 pe teren propriu, de Cerna Lunca Cernii. Singura remiză a etapei s-a înregistrat în partida CS Comunal Ilia – Zarandul Crişcior, ambele echipe marcând câte două goluri.

Liga a V-a, etapa a XVI-a
Sargeţia Bretea Română – Măgura Pui 2-1
Dacia Orăştie – Agrocompany Băcia 9-1
Santos Boz – CSM Vulcan 1-7
Ponorul Vaţa – CS Ghelari 2-4
Berianul Beriu – Cerna Lunca Cernii 5-3
CS Comunal Ilia – Zarandul Crişcior 2-2
Mureşul Pricaz – Victoria Dobra 0-3 – la „masa verde”
AS Sântămăria Orlea a stat

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Se încinge lupta pentru promovare în seria a IV-a din eşalonul trei

Înfrângerea liderului seriei a IV-a din Liga a III-a, Naţional Sebiş, la Reşiţa, precum şi victoriile lui CNS Cetate Deva...

Bulina neagră 14.03.2017

Nicolae Giurgiu, locuitor din Geoagiu

Bulina albă 14.03.2017

Mircia Muntean, primarul municipiului Deva

Închide