Liderii AJF, realeşi cu unanimitate de voturi

5 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 2 mircea sirbu

Ciprian Marinuţ

 Preşedintele Mircea Sîrbu (foto)  şi vicepreşedinţii Grigore Macavei şi Bogdan Sever au mai primit, ieri, un nou mandat de patru ani la conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, deşi performanţele fotbalului hunedorean sunt modeste.

Sîrbu, la al 5-lea mandat
Mircea Sîrbu, singurul candidat la postul de preşedinte, a fost reales cu unanimitate de voturi, astfel că a ajuns la al cincilea mandat consecutiv, la cârma A.J.F. Hunedoara. Biroul executiv al A.J.F. format din preşedinte şi cei doi vicepreşedinţi a fost completat cu doi reprezentanţi ai echipelor: Mircea Pleşa (Metalul Crişcior) de la Liga a IV-a şi Ionel Florinca (Unirea Buceş) de la Liga a V-a. O altă decizie a Adunării Generale a fost numirea lui Cristian Petrean în funcţia de trezorier al AJF. Iar pentru că AJF a aniversat, ieri, şi împlinirea a 18 ani de activitate, toate echipele, începând cu campioanele de anul trecut, au fost premiate cu diplome, mingi, plachete şi fanioane.

FC Hunedoara, acceptată în Liga a IV-a
Tot ieri, s-au afiliat la AJF echipele CS Profotbal Junior Petroşani, AS Voinţa Vălişoara şi FC Hunedoara şi au fost dezafiliate Corvinul 2005, Colegiul „Matei Corvin” Hunedoara şi Santos Boz. 
În acest context, Liga a IV-a va porni la start cu 16 echipe (dacă U. Petroşani va face dovada că are  teren de joc), iar prima etapă se va disputa în 29 august, după următorul program: Zarandul Crişcior – U. Petroşani; Retezatul Haţeg – Victoria Călan; Agro Băcia – Metalul Crişcior; FC Hunedoara – Mureşul Brănişca; Minerul Uricani – Aurul Certej; Gloria Geoagiu – CS Vulcan; Aurul Brad – Minerul Teliuc; Inter Petrila – Minerul Aninoasa. Meciurile se vor disputa de la orele 9.30 (juniori) şi 11.30 (seniori), cu excepţia celor dintre echipele din zona Brad şi Valea Jiului care vor juca de la 11.00 (seniorii) şi 13.00 (juniorii).

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ştii ce apă cumperi ?

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Hunedoara a dispus oprirea temporară de la comercializare şi retragerea din circuitul consumului, a...

„Călcaţi” de tren

Echipa din liga secundă Minerul Lupeni a pierdut la un scor umilitor, 0-3, meciul amical de verificare, disputat în deplasare...

Zoicaş a semnat cu Minerul Lupeni

Fostul jucător de prima ligă Lucian Zoicaş (foto) a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu formaţia...

Închide