Jiul curge în sus

31 mai 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Trupa antrenată de Daniel Timofte a demonstrat că poate pune probleme oricărui adversar şi a scos o remiză în meciul din deplasare cu U. Cluj, deşi şepcile roşii aveau nevoie de puncte ca de aer.

Matematic, salvaţi
Fără mari emoţii pe acest final de campionat, Jiul şi-a asigurat şi în mod matematic supravieţuirea în liga secundă, după remiza, scor 1-1, obţinută în meciul din deplasare cu U. Cluj. Minerii au jucat inteligent şi pragmatic şi au scos o remiză meritată, în condiţiile în care pentru clujeni miza partidei era maximă, întrucât echipa lui Dorinel Munteanu era obligată să câştige. Antrenorul Jiului, Daniel Timofte, s-a declarat mulţumit de rezultat şi de faptul că echipa sa şi-a asigurat salvarea de la retrogradare. „Sunt mulţumit de rezultat, am venit să jucăm, ca peste tot. Au fost perioade de dominare ale echipei din Cluj, dar s-a terminat egal pentru noi, nu pentru Universitatea. Suntem matematic salvaţi de la retrogradare şi suntem pe locul opt, conform obiectivului fixat la startul sezonului de conducerea clubului”, a spus Timofte.

Veteran pasator, junior goleador
Studenţii au deschis scorul prin Szilagyi (36), care a profitat de o greşeală a fundaşilor Jiului. La scorul de 1-0, Şuteu (min. 64) a avut şansa de a închide meciul, dar s-a împiedicat în minge, deşi a scăpat singur-singurel cu portarul Hotoboc. Nouă minute mai târziu, „minerii“ au egalat fără probleme, după o fază prelungită de atac. Veteranul Apetrei a pasat ideal, iar juniorul Vădrariu a pus latul şi a făcut 1-1.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ascendent moral, descendent de lot

FC CIP Deva a învins Concordia Chiajna în toate meciurile de până acum, dar partida de azi se anunţă pe...

Harakiri nereusit

În ultima perioadă, tot mai mulţi hunedoreni au încercat să se sinucidă. Fie că au luat note mici la şcoală,...

Gata cu „asfaltul electoral”!

Pentru a doua oară consecutiv, consilierii judeţeni PDL au refuzat să participe la Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a SC...

Închide