Inflaţie de vicepreşedinţi la PSD Hunedoara

28 septembrie 2010 | 8 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Noul preşedinte al organizaţiei PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), şi-a ales echipa cu care va lucra în acest mandat.

Astfel, în postul de prim-vicepreşedinte al PSD Hunedoara, a fost desemnat Sorin Vasilescu. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Rus, va fi secretar executiv al organizaţiei judeţene a PSD, iar Ioan Ştaier, trezorier. De asemenea, au fost aleşi 21 de vicepreşedinţi: Bianca Farcaş, Ciprian Achim, Ovidiu Bălan, Marin Coltescu, Damian Diniş, Doru Gaita, Simion Mariş, Mihai Mureş, Silviu Nan, Cosmin Nicula, Tiberiu Pasconi, Dumitru Răscolean, Dumitru Rădoi, Cristian Resmeriţă, Emil Rîşteiu, Ioan D. Rus, Simion Spiridon, Marcel Socol, Haralambie Vochiţoiu, Natalia Intotero şi Liliana Ţolaş. Se pare că fostul lider al pesediştilor hunedoreni, primarul Bradului, Florin Cazacu, nu a fost agreat pentru a face parte din noua echipă de conducere, motiv de nemulţumire pentru mai mulţi primari din judeţ.

Liliana Ţolaş şi-a anunţat intenţia de a candida

Deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara, a declarat, după şedinţa de alegere a noii formule de conducere că „am încercat să construiesc o echipă cu care să pot lucra. Nu voi accepta ca toate aceste persoane să fie doar cu numele şi să nu facă nimic. L-am desemnat pe Sorin Vasilescu prim-vicepreşedinte, deoarece Valea Jiului, datorită rezultatelor obţinute la alegeri, îşi merita o asemenea funcţie. Numai în acest fel, putem ţine unită organizaţia judeţeană”.

În ceea ce priveşte candidatul pentru alegerile parlamentare parţiale din Colegiul Haţeg, Nistor susţine că va fi organizat un sondaj. „Până acum, a fost anunţată o singură intenţie de a candida, cea a Lilianei Ţolaş. Nu i-am dat un cec în alb, vom face sondaj, aşa cum am precizat”, a adăugat Nistor. Surse din PSD Hunedoara susţin că, pe lângă Liliana Ţolaş, pretendenţi la candidatura pentru colegiul amintit mai sunt: Sorin Marica, primarul comunei Sălaşu de Sus, şi Robert Mujic, din Călan.

Loading...

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. constantin spune:

  Părerea mea este că persoana carismatică,sinceră şi dedicată idealurilor acestui judeţ,cu trup şi suflet,fică a acestor locuri binecuvântate de Dumnezeu,este doamna Liliana Ţolaş.

 2. EU spune:

  liliana se baga oriunde apare un post. Chiar daca s-ar numi si rahat ea este tot acolo. Este de risul lumii. O vom sprijini s[ ocupe toate posturile de primari,consilieri,senatori si deputati din judet. Mai ales c[ Marin al ei a stat vreo trei luni la UNPR si s-a reintors in PSD, dar nu la Hunedoara ci la Toplita. Niste fripturisti, familia TOLAS. Cit despre GAITA el nu face parte dintre vicepresedinti, autoarea articolului sa se documenteze mai bine

 3. cenad spune:

  In viata mea nu am vazut o fripturista mai mare ca Tolas.Sa vedeti voi cum se ridica in picioare si aplauda pe cei de la Bucuresti la alegerea presedintelui PSD-HD.Huooooooooooo!
  Felicitari pentru d-Nu Nistor .Dar mai bine candida la PCR oricum foloseste aceleasi metode.

 4. Florin din Brad spune:

  Puneti-l ba pe Vochitoiu ca asa stiti un lucru sigur: pierdeti si scapati si de sondaj, si de nervi si de munca. Mergeti si voi la sigur o data nu o mai lalaiti atat. Hai Vochitoiu, hai perdantu, hai delirantu, hai plutasule

 5. anamaria spune:

  pacat ca nu stiti sa puneti in functii oamenii care merita cu adevarat….

 6. sever mateuca spune:

  niciodata nimeni nu va fi pe placul tuturor si se va gasi cineva sa spuna ca respectivul numit sau ales intr-o functie este incompetent si nu merita demnitatea respectiva.

 7. nelu spune:

  bianca farcas consiliera e buna de pus sa candideze e beton

 8. sever mateuca spune:

  cine este bianca farcas, nelule ?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Minerii din Valea Jiului protestează în Capitală

Circa 100 de mineri de la cele şase exploatări din Valea Jiului vor ajunge astăzi, în Capitală, pentru a lua...

Preşedintele PSD Petroşani, prins cu 103 km la oră în Lupeni

Ieri dimineaţă, un echipaj al Poliţiei Rutiere, din municipiul Lupeni, a oprit în trafic un autoturism, care „zbura” în localitate,...

Ziua Recoltei, sărbătorită la Orăştie

Devenită o manifestare de tradiţie în oraşul Paliei, Ziua Recoltei s-a desfăşurat sâmbătă, 25 septembrie, în două locaţii distincte.

Închide