Impact frontal cu un autotren

11 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, ieri dimineaţă, în satul Săliştioara, din comuna Vălişoara. Şoferul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autotren. Echipajele de descarcerare s-au chinuit minute bune pentru a-i scoate pe cei doi pasageri, ai Opel-ului, dintre fiarele contorsionate.

A depăşit în curbă

Şoferul autoturismului Opel, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Brad, circula dinspre localitatea de domiciliu, înspre Deva. La un moment dat, atunci când a ajuns pe raza comunei Vălişoara, în satul Săliştioara, într-o curbă la stânga, a încercat să depăşească un alt autovehicul. Din nefericire pentru el, dar şi pentru un tânăr de 20 de ani, pasager în aceeaşi maşină, chiar în acel moment, din sens opus, venea un TIR. Impactul nu a mai putut fi evitat! Opelul s-a izbit frontal de autotrenul condus regulamentar de un tânăr, de 29 de ani, din judeţul Bihor.

Victimele au multiple fracturi

În scurt timp de la producerea accidentului, două echipaje SMURD şi un altul de descarcerare au ajuns la faţa locului. „Echipajul de prim ajutor şi pompierii de la descarcerare au găsit, la locul accidentului, un autoturism răsturnat pe carosabil, în care se aflau doi bărbaţi grav răniţi. Victimele, dintre care una inconştientă, cu multiple fracturi la membrele superioare, inferioare şi torace, au fost descarcerate şi apoi transportate cu ambulanţele la spitalul din Deva”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Şoferul autotrenului nu a fost rănit, dar s-a ales cu o sperietură teribilă. Circulaţia pe drumul care face legătura între Deva şi Brad a fost blocată câteva zeci de minute, din cauza accidentului. (L. Botici)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hunedorenii, în top la tae-kwon-do

Sportivii de la cluburile „Hard Steel” Călan, „Pantera Neagră” Petroşani şi „Cobra” Deva au etalat inteligenţă în luptă, precizie, viteză...

Au furat 15.000 lei şi un inel de aur

O grupare specializată în furturile din locuinţe, acţionează nestingerit, în ultima perioadă, în municipiul Deva. Victimele vizate sunt de cele...

Juniorii Jiului „ţintesc” loturile naţionale

Daniel Huza, antrenorul de la Centrul de Copii şi Juniori al echipei Club Jiul Petroşani, spune că trei jucători de...

Închide