I-au bagat în subteran

2 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Partida dintre Aurul Certej şi Minerul Teliuc, din ultima etapă a Ligii a IV-a Hunedoara, a fost întreruptă în minutul 53, la scorul 11-0 în favoarea gazdelor, deoarece echipa oaspete a rămas fără numărul minim de jucători.

Accidentări… psihologice
Arbitrul a luat decizia de a pune capăt meciului, întrucât, patru jucători ai echipei oaspete s-au accidentat, ori au pretins că nu mai pot juca, iar Minerul Teliuc a ajuns în situaţia de a nu mai putea avea în teren numărul minim de şapte jucători de câmp ceruţi de regulament. Chiar dacă, probabil, unii dintre cei patru ar mai fi putut continua jocul dacă rezultatul ar fi fost egal, ei au preferat să pretindă că sunt grav loviţi, pentru că scorul luase deja proporţii ruşinoase pentru echipa lor şi exista riscul să crească şi mai mult.
În aceeaşi etapă, lidera Retezatul Haţeg a dispus cu 6-2 de Agro Company Băcia, formaţie cu care va juca şi finala Cupei României, etapa judeţeană, la data de 6 iunie. Iată şi rezultatele complete şi clasamentul final al Ligii a IV-a.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Nicolae Forminte lupta cu cancerul

Antrenorul coordonator al lotului naţional de gimnastică a fost diagnosticat cu cancer de piele. Forminte (foto) a declarat că se...

Esec psihologic

FC CIP Deva a căzut în capcana provocărilor puse la cale de adversari şi a jucat slab în meciul doi...

Bulina neagră – 3.06.2009

Ilie Păducel, primarul din Petrila

Închide