I-a căşunat pe maşinile din parcare

2 martie 2017 | Adauga un comentariu

Mai mulţi şoferi din municipiul Vulcan şi-au găsit autoturismele cu cauciucurile tăiate. Poliţiştii au demarat cercetările şi încearcă să-l descopere pe vinovat.
Circa 20 de autoturisme au rămas fără cauciucuri după ce unul sau mai mulţi indivizi le-au înţepat cu un obiect ascuţit. Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, într-o parcare situată în zona de centru a municipiului Vulcan, iar poliţiştii din localitate s-au autosesizat şi au demarat o anchetă. Unele autoturisme s-au ales cu toate roţile stricate iar cei mai norocoşi doar cu unul sau două cauciucuri distruse.
”Ar putea fi vorba de o persoană cu probleme sau de un nemulţumit, pentru că este o parcare între blocuri. (…) Ne-am sesizat din oficiu şi s-a făcut dosar penal pentru distrugere, iar persoanele păgubite trebuie să depună plângere la noi în trei luni de zile. Pedeapsa prevăzută de lege este de la şase  luni la trei ani”, a declarat comisarul Toma Mihu, şeful Poliţiei Vulcan. Poliţiştii au identificat 14 păgubiţi, dar ar mai putea fi şi alte persoane afectate de vandali. Prejudiciul provocat se situează în jurul valorii de 5.000 de lei. (M. Gânju)

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Exponatul lunii martie la muzeu

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva aduce în atenţia publicului, la categoria „Exponatul lunii”, un relief din marmură reprezentându-l pe...

„Aerociudaţii” îşi dau întâlnire în Parâng

Zeci de iubitori ai zborului cu parapanta se întâlnesc în acest sfârşit de săptămână în Staţiunea Parâng, la cea mai...

În 40 de secunde au golit magazinul de ţigări

După ce s-au bucurat câteva zile de pradă, ieri, peste doi hoţi s-a abătut coşmarul. Aceştia au fost prinşi de...

Închide