Hunedorenii, cei mai sportivi dintre TSD-işti

2 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Tinerii din organizaţia TSD a comunei Şoimuş, care au reprezentat judeţul Hunedoara la Trofeul Naţional „Delta Dunării”, au fost pe podium în trei dintre cele cinci competiţii sportive desfăşurate pe plaja de la Sulina.

Campioni la fotbal şi atletism, vicecampioni la volei
Hunedorenii au fost vedetele competiţiilor sportive care s-au desfăşurat cu ocazia cursurilor „Şcolii de vară” a Tinerilor Social Democraţi, care au avut loc recent, în Delta Dunării. TSD-iştii din organizaţia comunei Şoimuş, supervizaţi de preşedinta organizaţiei judeţene Hunedoara, Natalia Intotero, au câştigat campionatele de fotbal şi cursele de atletism şi s-au situat pe locul doi în competiţia de volei. „Echipa noastră, formată din Ovidiu Pîrva, Claudiu Bodea, Dorin Oprean, Dorin Maier, Daniel Gherga, Felician Brîneţ, Alin Trif, Diana Vasiu, Nicoleta Avram, Loredana Oprean, Roxana Fluieraş, Ana Maria Henţ şi Andra Danciu, a câştigat finala campionatului de fotbal în faţa formaţiei judeţului Bistriţa Năsăud, cu scorul de 2-1. Tinerii din comuna Şoimuş s-au impus şi în cursele de ştafetă 4×50 de metri, iar în finala turneului de volei, echipa din Şoimuş a fost învinsă de cea a judeţului Galaţi. Reprezentantul nostru în concursul de darts a ocupat locul nouă din 50 de concurenţi, iar singura competiţie la care nu am participat a fost cea de pescuit. La turneul naţional Delta Dunării, au concurat tineri din 24 de judeţe”, a spus Ramona Bodea, reprezentanta organizaţiei TSD Şoimuş.
Prezenţa tinerilor hunedoreni la trofeul „Delta Dunării” a fost sprijinită de deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinta TSD Hunedoara, Natalia Intotero, şi primarul comunei Şoimuş, Dorel Logojan.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Tren cu cărbune, în pericol de deraiere lângă Mina Vulcan

Un tren format din 13 vagoane încărcate cu huilă a fost la un pas de a deraia ieri, pe o...

„Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”

Sub acest slogan s-a desfăşurat, în perioada 23 - 28 august 2010, la Orăştie, dar şi în localităţile Geoagiu şi...

Start oficial în lupta pentru finanţări pe LEADER

Cu întârzierile specifice românilor când e vorba de aplicarea unor noi axe de finanţare de la Uniunea Europeană (UE), Programul...

Închide