Hunedoreni, pãziti-vã casa, masina si viata!

30 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Livia Botici

Lacăte din aliaje secrete, yale pentru uşi, imposibil de distrus de către hoţi, sisteme de siguranţă ultramoderne pentru apartamente şi foarte multe servicii de securitate. Toate pot fi vizualizate la ineditul târg pentru siguranţă, organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara, în incinta şi pe platoul Casei de Cultură „Drăgan Muntean”, din Deva.

Zeus, căţelul bodyguard
Ieri, în prima zi a târgului de securitate, piesa de atracţie a fost un câine-bodyguard, care a participat alături de colegii săi la prezentările de pe platoul Casei de Cultură „Drăgan Muntean”. „Zeus este din rasa cane corso şi are vârsta de 10 ani. El deja este pensionat, nu mai este luat în misiuni, dar în decursul timpului, a participat la numeroase acţiuni. Astăzi, l-am adus aici, pentru a putea fi admirat de hunedoreni şi pentru a fi alături de colegii săi, pe care i-a ajutat de nenumărate ori”, a declarat Alexandru Dumitriu, directorul pentru dezvoltare, al unei companii care asigură protecţie şi pază. Potrivit reprezentantului unei alte societăţi de securitate, din ce în ce mai mulţi hunedoreni apelează la serviciile sale, pentru a le păzi bunurile. „Este un trend în creştere, mai ales în perioadele de concedii. Atunci, pentru că oamenii sunt plecaţi de acasă, ne contactează, pentru a le proteja locuinţele de eventualii răufăcători”, a declarat Aurel Pleşiu, directorul general al unei societăţi de pază.

Lacăte din aliaje secrete
Pe lângă standurile societăţilor comerciale de protecţie şi pază, la târgul de securitate au mai fost prezente firme de asigurări, cu oferte pentru autoturisme, locuinţe sau poliţe de viaţă, care au explicat doritorilor cât de important este ca fiecare dintre noi să aibă o asigurare pe bunuri. Un alt punct de atracţie a fost standul unei firme din Sibiu, care comercializează lacăte de ultimă generaţie. „Avem cilindrii (nr. yale) cu protecţie antigăurire, care nu permit hoţilor să pătrundă în locuinţă, pentru că nu pot fi sparţi, găuriţi sau smulşi din broască. De asemenea, cea mai nouă invenţie este un lacăt, care nu poate fi spart nici măcar de o greutate de şase tone. El nu poate fi tăiat cu absolut nimic, motiv pentru care reprezintă o adevărată comoară la casa omului. Aliajele din care este proiectat sunt absolut secrete, nici măcar eu nu le cunosc, ele sunt ştiute doar de producătorii din Germania”, a declarat Marius Şipoş, agent de vânzări. Târgul de securitate poate fi vizitat şi astăzi, între orele 9-19.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hoţul „fură-tot” a fost arestat

Un tânăr de 18 ani, din municipiul Brad, a ajuns pe mâna poliţiei, după ce a spart o locuinţă, de...

Victoria, unica variantă

Handbalistele de la Cetate Deva trebuie să se „învârtă” mai bine decât cele de la Rulmentul Braşov, întrucât un alt...

Bulina neagra

Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni Pentru că nu a dat documentele cerute de prefect, pentru verificarea concesiunilor din Staţiunea Straja,...

Închide