Hunedorean înşelat cu metoda „cadouri din partea primăriei”

17 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cu două zile în urmă, la Poliţia municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 71 de ani, din oraş, care a reclamat că în jurul orei 13:00, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, a fost abordat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr-un autoturism cu numere de înmatriculare străine.
Sub pretextul că i-ar fi adus mai multe cadouri „din partea primăriei”, printre care şi două ceasuri, pe care le-ar fi lăsat soţiei hunedoreanului, la domiciliu, i-a solicitat acestuia 250 de lei. După ce a dat suma de bani solicitată, hunedoreanul ajuns acasă şi-a dat seama că a fost înşelat, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor.
În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru înşelăciune, poliţiştii investigând în vederea identificării prezumtivului autor şi a recuperării prejudiciului. (A. Clej)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Tânăr din Aninoasa, prins cu „alba-neagra” pe Litoral

Un tânăr din Aninoasa a fost prins în flagrant de poliţiştii constănţeni în timp ce încerca să atragă oamenii la...

A început procesul medicului radiolog acuzat că a luat mită

Ieri, la Tribunalul Hunedoara, a avut loc primul termen de judecată pe fond a procesului în care Ludovic Vereş, medic...

Acuzaţii ale unui fost poliţist la adresa lui Traian Berbeceanu şi a fostului şef al DIICOT Hunedoara, Mircea Adrian

Fostul ofiţer de poliţie al BCCO Alba Iulia, Liviu Schiau, condamnat definitiv de ÎCCJ în anul 2016, în dosarul „Utilajele”,...

Închide