Hoţul de la Castelul Corvinilor ajunge iar la spital

17 iulie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Castelul Huniazilor / Corvinilor / Corvinestilor

Natalia Bumbac

Bărbatul acuzat că a furat banii din casieria de la Castelul Corvinilor, Gabriel Gal, va putea părăsi domiciliul pentru a merge la spital şi la alte instituţii de sănătate. Ieri, i-a fost aprobată o cerere în acest sens. Gabriel Gal se află în arest la domiciliu şi nu poate părăsi locuinţa fără aprobarea instanţei.

I-a admis contestaţia
Iniţial, Gabriel Gal a depus o solicitare la Judecătoria Hunedoara pentru a i se permite să meargă în 14 şi 17 iulie la Secţia de Ortopedie a Spitalului din Deva şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara, dar i-a fost respinsă. Acesta a contestat decizia instanţei şi a avut câştig de cauză. Ieri, Tribunalul Hunedoara i-a admis contestaţia şi i-a permis bărbatului să meargă la spitalul devean şi la CJAS Hunedoara pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. „Încuviinţează inculpatului Gal Gabriel să părăsească temporar imobilul (…), pentru a se deplasa la SJU Deva, în cazul urgent impus de intervenţia medicală de extragere a şurubului de diastazis TP, cu obligaţia pentru inculpat de a informa imediat Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara şi Judecătoria Hunedoara despre data şi ora deplasării”, se arată în decizia definitivă a Tribunalului Hunedoara.

Şi-a rupt piciorul după ce a furat banii
Reamintim cititorilor că Gabriel Gal este acuzat că în dimineaţa zilei de 2 mai 2017 a spart geamul casieriei Castelului Corvinilor şi a furat suma de 170.000 de lei. După patru zile de la comiterea jafului, bărbatul a fost găsit de poliţişti la Secţia de Ortopedie a Spitalului din municipiul Hunedoara, având piciorul fracturat. A fost arestat preventiv o lună de zile, după care a fost trimis în arest la domiciliu. Deplasările care i-au fost aprobate acum de instanţă sunt, cel mai probabil, cu scopul de a-şi remedia problemele de sănătate de la picior. Anchetatorii susţineau că Gabriel Gal şi-a rupt membrul inferior în momentul în care a sărit zidul Castelului.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gheorghe spune:

    La timpul respectiv am spus că furtul banilor de la CASTELUL CORVINESTILOR poartă amprenta NEGLIJENTEI din partea autorităților locale în frunte cu PRIMARUL din Hunedoara.
    Cum prejudiciu NU a fost recuperat și nu are șanse să fie integral propun ca diferența sa fie recuperată din buzunarul PRIMARULUI! Consiliu Județean Hunedoara şi PREFECTURA județ HUNEDOARA de ce NU se auto sesizează în acest dosar penal pentru recuperarea banilor? Tot contribuabili locali/prostii să fie fraierii să plătească NEGLIJENTA unora ?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
La Băcia a început a doua etapă a intabulării gratuite a imobilelor

Primăria comunei Băcia a trecut cu bine de prima etapă a Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (PNCCF) 2015-2023,...

Petru Mărginean şi-a lansat candidatura, ca independent, la Primăria Deva, cu un atac la actuala conducere a municipiului: „Este un sistem mafiot”

Petru Mărginean (foto), fostul primar al Devei, a organizat, ieri, o conferinţă de presă inedită, în aer liber, mai precis...

Caricatura de marţi, 18.07.2017

Miracolul cititului... de Petry & Crişan

Închide