Guţă junior a scăpat de controlul judiciar, dar nu şi de dosar

15 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Maximilian Gânju

Fiul celebrului manelist din Petroşani n-a ajuns la împăcare cu victima sa, o tânără pe care ar fi agresat-o într-un club din localitate.
Procesul în care Nicolae Guţă junior este judecat pentru lovire sau alte violenţe merge mai departe, următorul termen fiind stabilit pentru data de 14 martie a.c., după ce o încercare de împăcare cu partea vătămată ar fi eşuat. Chiar dacă dosarul este pe rol, părţile se pot împăca, iar dacă se va întâmpla acest lucru, Guţă junior ar scăpa de o posibilă condamnare.
Fiul manelistului a fost plasat sub control judiciar mai bine de jumătate de an şi a scăpat de măsura restrictivă după ce procurorii au stabilit că nu se mai impune prelungirea ei.
Incidentul în urma căruia fiul lui Nicolae Guţă s-a ales cu dosar penal a avut loc chiar în noaptea de Înviere a anului trecut, într-un club de fiţe din Petroşani, iar tânărul a fost descoperit pe raza localităţii Târgu Jiu şi escortat de poliţişti până în Valea Jiului. Totul a pornit de la avansurile pe care Nicolae Guţă junior i le-ar fi făcut unei tinere, dar cum aceasta nu i-a răspuns, manelistul ar fi lovit-o. Victima a susţinut că Nicolae Guţă junior i-ar fi dat cu o sticlă în cap şi ar fi ameninţat-o, scandalul fiind aplanat de angajaţii cu paza ai clubului. Tânăra a mers la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale şi apoi i-a făcut plângere penală.

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Judecător recuzat de interlopul Cristian Litera

Deveanul Cristian Litera (foto), judecat pentru că a ameninţat-o şi a agresat-o pe fosta lui cumnată, a reuşit să recuze...

Proxenetul din Lupeni vrea să scape din puşcărie

Un infractor din Lupeni, Marius Pardelean Lăcătuş (foto), de 43 de ani, încearcă cu disperare să scape de gratiile celulei...

Rămâne după gratii

Gheorghe Sava, bărbatul de 54 de ani, din Orăştie, judecat pentru că a omorât în bătaie un pensionar de 84...

Închide