Gura lumii 3.03.2017

2 martie 2017 | Adauga un comentariu

Vorbeşte lumea că într-o competiţie din sportul rege organizată în municipiul străbătut de Cerna şi destinată celor care practică această disciplină doar ca relaxare, orgoliile strică atmosfera. Spun cârcotaşii că persoana care se ocupă cu organizarea ei face tot posibilul pentru ca echipa păstorită din umbră de el să devină campioană prin orice mijloace. Mai spune gura lumii că, deşi echipa respectivă are valoare, ea este ajutată fără a fi nevoie de cei care împart dreptatea pe teren cu fluierul. Şi uite aşa, mai multe competitoare se gândesc serios să părăsească întrecerea, care nu mai este dominată de spiritul de corectitudine, iar organizatorul cu pricina s-ar putea trezi în curând că nu mai are ce organiza.

Un fost purtător de cuvânt al ortacilor din judeţ, ajuns pe o funcţie de conducere în cel mai mare colos industrial hunedorean, este tot mai contestat de cei pe care în trecut îi reprezenta. Spun cârcotaşii că insul respectiv ar avea toate condiţiile de trecere în rezervă, dar ţine cu dinţii de postul călduţ ca şi câinele de ciolan. Şi ca să nu mai existe discuţii că ar fi fost numit în conducere pe motiv de afinitate politică, respectivul individ ar fi susţinut de curând şi un examen pentru postul ocupat, dar care, după spusele gurilor rele, ar fi fost doar o formalitate.

Loading...

Publicat in: Gura lumii


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 3.03.2017

Virgil Tiberiu Popescu, cetăţean din Petroşani

Bulina albă 3.03.2017

Marius Omotă, primarul comunei Ilia

Nistor insistă pentru darea în administrare a cetăţilor dacice către judeţ

Deputatul PSD, Laurenţiu Nistor (foto), a afirmat ieri, într-o conferinţă de presă la Deva, cu ocazia vizitei vicepremierului Sevil Shhaideh,...

Închide