Gura lumii, 24.02.2017

23 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Într-un mare colos industrial al judeţului, din care de curând au fost disponibilizaţi un număr mare de angajaţi, au ieşit la iveală mai multe nereguli. Zice lumea că într-un departament de ordin tehnic, un şef ceva mai mic a fost pus pe liber pe motiv că i se disponibilizează postul. Doar că, imediat după plecarea acestuia, postul său a fost scos la concurs şi adjudecat de un preferat al conducerii, o iniţiativă ce nu s-a dovedit prea legală. Cârcotaşii mai spun că şeful pus pe liber a aflat şi ar fi vrut să apeleze la instanţă împotriva firmei care l-a nedreptăţit. Doar că aceasta, ca să-i închidă gura, i-ar fi oferit postul înapoi, iar omul nostru ar fi acceptat, mânat de nevoile vieţii.

La o echipă din sudul judeţului, care în vara trecută a fost prima în competiţia hunedoreană, problemele sunt nenumărate. Din păcate, după cum spun gurile rele, toate se răsfrâng în capul celui responsabil cu pregătirea. Bunăoară, deşi nu are nici un câştig material la această echipă, omul are bunăvoinţa de a munci şi a face lucrurile cât se poate de profesionist în condiţiile date. Doar că, de câteva zile, antrenorul respectiv nu are pe cine pregăti, trezindu-se la antrenament doar cu câţiva dintre elevi, şi aceia dintre cei mai tineri. Ceilalţi sunt de negăsit şi nu răspund nici la telefoane pentru a-şi motiva absenţele. În asemenea condiţii, pe la colţuri se vorbeşte că profesorul s-a cam săturat de bătaia de joc şi de munca voluntară şi vrea să renunţe la echipa pe care a făcut-o campioană, urmând să-şi vadă liniştit de viaţa sa.

Loading...

Publicat in: Gura lumii


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
„Tradiţii de iarnă – Carnaval/Farsang/Fasching” la Liceul Teoretic „Téglás Gábor” din Deva

Natalia Bumbac Liceul Teoretic „Téglás Gábor” din Deva a organizat în perioada 20 – 24 februarie, a şaptea ediţie a...

Dragostea e pe val la Aqualand Deva

Iubirea în dulcele stil românesc pare să prindă teren pe meleagurile hunedorene. Şi conducerea Complexului acvatic Aqualand Deva a ales...

Pera BMW – Grawe, derbi între primele douã clasate în Liga A Realsport

Duelul dintre Pera BMW şi Grawe ţine capul de afiş al etapei a VI-a din Liga A Realsport, cel mai...

Închide