Gura lumii, 17.02.2017

16 februarie 2017 | Adauga un comentariu

Deşi sunt printre puţinii din judeţ care reuşesc an de an să se încununeze cu distincţii internaţionale, sportivii unui club din sudul judeţului practică această disciplină mai mult din plăcere. Vorbeşte lumea că deşi nu mai au loc în vitrine de cupe şi medalii, cei care bat mingea cu piciorul la fileu riscă să se facă de râs în debutul noului sezon. Cică nimeni nu ar fi dispus să-i ajute să facă prima deplasare, iar în aceste condiţii echipa ar putea fi învinsă la masa verde. Mai mult, antrenorul lor, care se zbate în stânga şi în dreapta să facă rost de ajutor, ar fi primit şi o mustrare verbală de la mai marele clubului, pe motiv, după cum spun cârcotaşii, că vorbeşte prea mult cu cei din mass-media. În aceste condiţii, gurile rele spun că o mare parte din sportivi ar vrea să arunce prosopul, fiind sătui de neajunsuri.

Că avem o ţară frumoasă se ştie în toată lumea, dar că ne batem joc de ea o simţim doar cei de aici. Se ştie că în România serviciile turistice sunt în destul de numeroase cazuri de proastă calitate şi asta doar din nepăsare şi nesimţire. Bunăoară, câţiva turişti care au încercat să se relaxeze la sfârşit de săptămână într-o zonă superbă din apropierea municipiului cu castel au plecat tare dezamăgiţi. Mai mult din pricina serviciilor de care au avut parte sau mai bine zis nu au avut, într-o locaţie cu nume de domnişoară. Cică oaspeţii au fost foarte supăraţi că nu au primit ceea ce li s-a promis în ofertă şi au făcut un scandal monstru. Patronul respectivei unităţi s-a făcut însă că plouă, ascunzându-se de turiştii furioşi şi şi-a luat tălpăşiţa cât de repede a putut, lăsându-şi subalternii să dea explicaţiile. Dar, vorbeşte gura lumii că respectivul cam tremură de frica unei reclamaţii şi a unui control care sigur va găsi multe nereguli la unitatea turistică.

Loading...

Publicat in: Gura lumii


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CFR Simeria participă la un puternic turneu de juniori

Grupa copiilor născuţi în anul 2004 de la clubul CFR Simeria va lua startul în acest sfârşit de săptămână la...

Roşu încearcă să oprească seria pozitivă a campioanei

Derbiul Roşu-Pera BMW ţine capul de afiş al etapei a cincea din Liga A Realsport, cel mai important eşalon al...

Autobergamo atacă intrarea în Final-Four-ul Cupei României

Deţinătoarea ultimelor două trofee consecutive ale Cupei României la futsal îşi doreşte calificarea, pentru al treilea an consecutiv, în Final-Four-ul...

Închide