Grawe vrea reabilitarea în faţa echipei momentului

16 martie 2017 | Adauga un comentariu

Ovidiu Mănăstire

Deşi a pornit sezonul excelent, fiind o revelaţie în debutul său, Grawe Deva a căzut pe tobogan în Liga A Realsport, ajungând pe locul 5. Trupa lui Adrian Radu vrea să iasă din pasa proastă în faţa lui Sporting Brad, echipă care are cea mai bună serie de meciuri în ultimele etape.

Sporting Brad, cea mai în formă echipă
Cu trei înfrângeri consecutive, Grawe Deva a coborât până pe locul 5 în Liga A Realsport, deşi la un moment dat cocheta cu poziţia de lider. „Verzii” vor să-şi revină în duelul cu Sporting Brad, formaţia pe care a învins-o în tur, dar care acum trece printr-o perioadă foarte bună, cu patru victorii consecutive, ocupând locul 2 în clasament. Revelaţia AS Electroconat este favorită în faţa celor de la ABS Decor iar liderul Pera BMW nu se poate împiedica de „lanterna roşie”, Şoimul Băiţa. Tot cu prima şansă pleacă şi Roşu, în faţa grupării Taylor Red&LPG.

Outsiderele vor să producă noi surprize
În Liga B, derbiul etapei se dispută între Alaska, locul 3 în clasament şi Doctorii, ocupanta poziţiei a şasea. Liderul City Taxi va întâlni pe Templierii, formaţie care nu a acumulat nici un punct în acest sezon al Ligii B iar Pera II pleacă favorită în duelul cu Mureşul Sântuhalm, grupare care însă a demonstrat că este capabilă de surprize. Un duel interesant se anunţă şi partida dintre Ştiinţa şi FC Corona, ultima clasată arătând în etapa trecută că are potenţial, învingând pe cei de la Doctorii.

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Devenii vor primele puncte din deplasare în acest retur

CNS Cetate Deva joacă azi a doua deplasare a returului, urmând să întâlnească echipa Pandurii II Tg. Jiu, satelitul grupării...

Senatorul Viorel Sălan: Primarii nu pot fi consideraţi prezumtivi infractori

Dificultăţile din activitatea primarilor sunt create şi de neconcordanţe în legislaţia ce priveşte administraţia publică. Aceste neconcordanţe au devenit un...

Mediul de afaceri primeşte 32 de miliarde lei

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor

Închide