Ghinion şi noroc în etapa a 13-a

16 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa E.F.C. Anonimii şi-a pierdut „perfecţiunea”, suferind prima înfrângere, scor 1-2 cu Sews I Deva, în cadrul etapei a 13-a a Campionatului „RealSport” de Fotbal Amatori. În schimb, Marius Dragomir, patronul postului de radio Big-FM Deva, a marcat primul său gol pentru echipa Big Eco.

A mai rămas o perfectă

Runda a 13-a a fost cu ghinion pentru lidera seriei a II-a, E.F.C. Anonimii. „Verzii” au făcut primul pas greşit, după 12 victorii consecutive, fiind învinşi de Sews I Deva cu scorul de 2-1 (1-1). „Sews I a dominat aproximativ 70 la sută din meci, iar rezultatul e corect. A fost 1-1 la pauză, dar în repriza secundă, Sews I a fost mai proaspătă din punct de vedere fizic şi a marcat golul victoriei aproape de finalul partidei. Ne-au lipsit mulţi jucători, iar trei dintre cei şapte care au fost prezenţi erau obosiţi, întrucât au venit fie direct de la serviciu, fie de la nuntă”, a spus Alin Petraş, unul dintre întemeietorii echipei E.F.C. Anonimii. Lidera seriei I, AS Electroconat, a dispus cu 9-5 de Full GSM şi a rămas singura echipă cu maximum de puncte dintre cele 40 de grupări din campionatul RealSport.

Dacă etapa a 13-a a fost cu ghinion pentru E.F.C. Anonimii, pentru Marius Dragomir, patronul postului de radio Big-FM Deva, a fost cu noroc. Acesta a marcat primul său gol pentru echipa Big Eco, în partida câştigată cu 5-1 în faţa formaţiei Bamboo şi pune reuşita pe baza norocului purtat de cifra 13. „Mă aşteptam să marchez, pentru că cifrele trei şi 13 îmi poartă noroc”, a spus Dragomir.

Execuţie, nu derby

Partida dintre „vecinele” de clasament, „Amicii“ (fostă OMV Hunedoara, locul 10) şi Young Boys Deva (locul 11), a dezamăgit. În locul unui meci aprig, echilibrat şi tensionat, întrucât locul 10 e ultimul care asigură accesul în SuperLiga RealSport, am asistat la o execuţie în direct. „Amicii“ au interpretat rolul „călăului”, marcând de opt ori, iar Young Boys a fost pe post de victimă, înscriind unicul gol abia la scorul de 5-0. Golurile au fost marcate de Oparlescu (4), Lăcătuşu (8), Piţigoi (10, 14, 44, 46), Macra (41) şi Roman (47), respectiv Buştea (42).

Concursuri la RealSport

În perioada 13 noiembrie – 12 decembrie 2010, clubul „RealSport” pune la bătaie săptămânal, câte două premii oferite de firmele „City Taxi” Deva şi „Frederiko Car Wash”. Puteţi câştiga un cupon de 10 lei pentru o cursă cu City Taxi pe raza municipiului Deva sau o spălare gratuită a maşinii (interior şi exterior) oferită de spălătoria auto „Frederiko Car Wash”. Tot ce trebuie să faceţi este să ascultaţi în fiecare luni de la ora 13.00, emisiunea „RealSport” la Radio Big FM şi să răspundeţi corect la „întrebarea campionatului”.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bărbat mistuit de flăcări

A fost nevoie numai de câteva scântei, pentru ca un imobil din municipiul Orăştie să ia foc. Incidentul s-a petrecut...

A fumat canabis, până a intrat în comă

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Petroşani, a ajuns duminică seara la spital, mai mult mort decât viu....

Şi băut, şi fără permis

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr de 25 de ani, din Deva, se îndrepta spre casă, la volanul...

Închide