Georgiana Timu, vicecampioană naţională de juniori II

12 martie 2017 | Adauga un comentariu

Ovidiu Mănăstire

Atleta Georgiana Timu, legitimată la CNS Cetate Deva, s-a clasat pe poziţia a doua în proba de săritura în lungime, în cadrul finalei campionatului naţional de juniori II, desfăşurată la Bacău. Performanţa atletei devene vine după ce, în urmă cu o săptămână, ea obţinuse două victorii în prima etapă a campionatului naţional de juniori III.

Învinsă de o atletă din Capitală
Într-o probă la care au luat startul nu mai puţin de nouă atlete de la CNS Cetate Deva, şi în care recordul naţional îi aparţine Florentinei Marincu, Georgiana Timu s-a clasat pe poziţia secundă, obţinând medalia de argint, cea mai bună săritură a sa măsurând 5,64 metri. Proba a fost câştigată de Diana Ana Maria Ion (CSŞ 6 Bucureşti – CSM Bucureşti), cu un salt ce a măsurat 5,86 metri. Pe treapta a treia a podiumului a urcat Roxana Popescu (Colegiul Naţional Vâlcea), cu o săritură de 5,38 metri.

O altă deveancă, aproape de podium
Aproape de podium s-a clasat o altă atletă de la CNS Cetate Deva, Larisa Angheluţă, care cu rezultatul de 5,26 metri, a ocupat locul 4. Celelalte atlete ale clubului din reşedinţa judeţului participante în această probă s-au clasat pe următoarele poziţii: Dijana Badjevic – locul 7; Andreea Mihai – locul 12; Andreea Gifu – locul 13; Cornelia Gal – locul 14; Emily Mihuţ – locul 17; Ştefania Păcurar – locul 20 şi Elena Blaga – locul 23.

Pe locul 5 la triplusalt
Georgiana Timu a fost aproape de podium şi în proba de triplusalt, clasându-se pe poziţia a cincea, cu 11,53 metri. Câştigătoare în această întrecere a fost aceeaşi Diana Ana Maria Ion, cu 12, 50 metri. În cadrul aceluiaşi concurs, a altă atletă de la CNS Cetate Deva, Ioana Eftenoiu, s-a clasat pe locul 9 în proba de 800 de metri şi pe locul 14 la 1500 de metri.

Loading...

Publicat in: Sport


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Proprietăţile din comuna Lelese, cadastrate gratuit

Comuna Lelese se numără, alături de Ghelari şi Cerbăl, între cele trei comune hunedorene fericit alese, cărora statul român le...

La Petroşani a fost inaugurat Centrul pentru vârstnici şi tineri „Radu Sienerth”

La un an de zile de la moartea tânărului din Petroşani, Radu Sienerth, în incendiul devastator de la Colectiv, părinţii...

Clădirea de la Liceul de Arte ar putea fi finalizată

Clădirea nou-construită şi abandonată, destinată Liceului de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva, ar putea fi finalizată cu fonduri guvernamentale.

Închide