Furt, tâlhãrie şi lipsire de libertate

8 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Sorina Popa

Cinci tineri din oraşul Uricani au fost arestaţi, după ce s-a dovedit că ei au pătruns în Căminul Universităţii Tehnice Petroşani, din zona Câmpu lui Neag, de unde au furat 27 de calorifere din fontă, în valoare de 13.600 de lei.

Bani pentru distracţie
Ionuţ C., de 27 de ani,  Alexandru B., de 21 de ani, Robert B., de 21 de ani, Răzvan G., de 21 de ani şi Vasile C., de 22 de ani, toţi din municipiul Vulcan, au fost prinşi de poliţişti în doar trei ore de la săvârşirea furtului. Potrivit comandantului Poliţiei din Uricani, Dănuţ Mocanu, hoţii au declarat în timpul anchetei că au furat caloriferele, ca să obţină bani cu care să se poată distra. Ei au apucat să transporte caloriferele la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Lupeni. Poliţiştii au recuperat de acolo obiectele furate.
Tinerii au ştiut că în noaptea respectivă, când au dat lovitura, căminul nu este păzit, şi au venit pregătiţi cu o autoutilitară, pentru a încărca obiectele din fontă. Din fericire pentru cei de la UTP, cei cinci au fost observaţi, în timpul furtului, de un bărbat care locuieşte în zonă. Pentru a-l speria, hoţii l-au lovit pe bărbat, l-au legat la mâini şi la picioare şi i-au furat un lănţişor din aur în valoare de 1.000 de lei. Ieri, cei cinci, acuzaţi de furt, lipsire de libertate şi tâlhărie, au fost aduşi la Parchet, unde au fost audiaţi de către procurori.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii – 9.06.2009

Printr-o circă din judeţ e zarvă mare, după ce nişte băieţi cu ochii albaştri s-au dat iar în stambă, pentru...

Bulina albă – 9.06.2009

Axinte Feldeman, veteran de război Pentru că, în ciuda vârstei înaintate, şi-a făcut datoria de cetăţean european şi a mers...

Bulină neagră – 9.06.2009

Adrian Jurcă, liderul minerilor de la EM Livezeni Pentru că le cere ortacilor să declanşeze greva de avertisment, dar nu...

Închide