Florin Cheţe lucrează cu sârg pentru şeful său de partid

2 august 2017 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Liderul sindical Florin Cheţe (foto), preşedintele filialei judeţene Hunedoara a Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), face politică şi la serviciu. De ce spunem asta? Mai mulţi poştaşi ne-au sesizat faptul că Florin Cheţe le-a cerut, ca sarcină de serviciu, să crească numărul de abonamente la un ziar local, dându-le chiar o normă: cinci abonamente de căciulă, pe lună. N-ar fi nimic anormal, dacă Florin Cheţe, care este şi dirigintele Oficiului Poştal Deva, nu le-ar fi precizat oamenilor din subordine la care ziar local să facă abonamente. Este vorba, desigur nu întâmplător, exact de ziarul controlat de şeful său pe linie de partid, liderul judeţean al ALDE.
Sindicalist, dar şi membru de partid
Potrivit declaraţiei sale, Florin Cheţe este membru al ALDE din toamna anului trecut, după ce a trecut înainte pe la Alianţa pentru Hunedoara. El este vicepreşedinte al organizaţiei municipale Hunedoara a ALDE. Aşa stând lucrurile, am înţeles de ce dirigintele Oficiului Poştal Deva le-a dat ordin oamenilor din subordine, îndeosebi poştaşilor din mediul rural, să sporească numărul de abonamente la ziarul controlat de şeful său pe linie de partid. Şi se poate spune că a făcut-o cu succes, dacă de la o lună la alta (iulie-august) numărul abonamentelor la ziarul controlat de şeful său politic a crescut cu 500, în condiţiile în care publicaţia respectică are şi un număr de pagini mai mic decât cotidianul nostru, de pildă. Fireşte că această creştere bruscă, lucru nemaiîntâlnit până acum, a afectat atât cotidianul nostru, dar şi celelalte publicaţii locale. Înţelegem concurenţa dintre ziarele locale, şi bătălia pentru cititori, dar este normal ca ea să se ducă prin ceea ce fiecare publicaţie oferă cititorului, el fiind lăsat să aleagă ce ziar doreşte să citească, la care să se aboneze. Nu să-i bagi pe gât cititorului din mediul rural sau pensionar un anumit ziar. De fapt, nu ne mirăm că se întâmplă aşa, deoarece şeful politic al lui Florin Cheţe la fel proceda şi când era mare ştab peste administraţia judeţului, acesta fiind una din acuzaţiile cuprinse la adresa sa în dosarul penal aflat în curs de cercetare la DNA.
„Este adevărat, le-am spus de abonamente, dar la general”
Fireşte, n-am purces la scrierea acestor rânduri, înainte de a-i cere un punct de vedere dirigintelui Oficiului Poştal Deva, Florin Cheţe. L-am informat telefonic despe ce am aflat de la poştaşii din subordinea sa, întrebându-l dacă acest lucru nu poate fi numit şi trafic de influenţă.
„Nu fac nici un trafic de influenţă. E adevărat, le spun poştaşilor să facă câte cinci abonamente pe lună, fiecare, pentru că avem un plan. Dar le-am spus la modul general. Într-adevăr, sunt membru ALDE, vicepreşedinte al organizaţiei din municipiul Hunedoara”, a spus Florin Cheţe.
Întrebat despre aspiraţia sa de a fi promovat în funcţia de director al Oficiului Judeţean de Poştă Hunedoara, cu sprijinul ALDE, partid aflat la guvernare, acesta ne-a răspuns: „Nu am idee să se fi discutat în organizaţie despre numirea mea ca director la Oficiului Poştal Judeţean. Mă onorează dacă s-a vorbit aşa ceva”.
Oricum, MESAGERUL HUNEDOREAN a solicitat şi conducerii Poştei Române un punct de vedere vizavi de modul în care dirigintele poştal Florin Cheţe le impune angajaţilor să încheie abonamente la publicaţia controlată de şeful său de partid. Aşteptăm răspunsul conducerii Poştei Române.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dinu Păturică spune:

    Vedeți de ce nu are ursul coadă și Moloț care e Moloț de abia o duce. Nu a existat în spațiul public hunedorean un individ mai lipsit de caracter.

  2. Ealocin spune:

    Articol fara subiect ! Discutam sa ne aflam in treaba ! I-ati facut publicitate gratuita , sau a platit ceva pentru asta ? 🙂 🙂

  3. Vlad Surdu spune:

    Articolul nu are subiect pentru jigodiile care-i ling extremitatile micului diavol. In rest, pentru celelalte cotidiene hunedorene, toate, este concurenta neloiala.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bătăuşii din Haţeg- unul după gratii, altul sub control judiciar

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis să prelungească măsura arestului preventiv în cazul unuia dintre bătăuşii paznicului din Haţeg. Acesta a...

Ucidere din culpă în dosarul morţii de la aerodromul Săuleşti

Dosarul morţii tănârului care şi-a pierdut viaţa pe aerodromul de la Săuleşti, în urma unui accident stupid, a fost trimis...

Serghei Gorbunov află luna viitoare dacă iese din puşcărie

Celebrul Serghei Gorbunov (foto), aflat în puşcărie la Bârcea Mare, nu renunţă la cererile de eliberare condiţionată. El a avut...

Închide