Festivalul rock Măgura Wave, din nou, la Măgura Uroiului

23 august 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Clej

Mâine, de la ora 17.00, începe oficial Festivalul Măgura Wave, care se va desfăşura timp de trei zile şi trei nopţi. Ajuns la a II-a ediţie, acesta tinde să devină cel mai important festival de rock născut în Transilvania.

Festivalul Măgura Wave a prins viaţă anul trecut, pe platoul de la Măgura Uroiului, de lângă Simeria, în ultimul weekend din luna august. Fireşte, după succesul nesperat de anul trecut, manifestarea se va desfăşura şi anul acesta tot la poalele dealului în formă de cuşmă de dac, un loc uşor de identificat şi foarte accesibil, ce dispune de un spaţiu generos, atât pentru scena impresionantă, zona de campare, zona de parcare, zona de relaxare, cât şi pentru activităţi de divertisment pe timpul zilei precum parapantă, mountain bike, tir cu arcul şi multe altele, toate destinate iubitorilor de muzică rock, care vor lua parte la festival.
Dacă anul trecut au cântat pe scena festivalului doar trupe româneşti, anul acesta vor concerta şi formaţii din străinătate, mai exact din Austria, Ungaria, Republica Moldova, Italia şi… Brazilia. La această a doua ediţie, pe lângă trupele rock, la finalul primelor două zile va evolua şi DJ Buvnitz.
Preţul unui abonament pentru cele trei zile este de 150 lei, iar biletul pe zi costa 60 lei. Copiii cu vârste sub 14 ani intră gratuit, doar însoţiţi de un adult deţinător de bilet sau abonament. Campingul este gratuit pentru posesorii de bilet pe zi sau abonament.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rock spune:

    Nu vin ca-i prea scump.

  2. Mihail Măgureanu spune:

    Iar reveniți cu prostovănia asta de nume, care nu este nici în engleză, nici în română. Mă refer la denumire nu la festival. Rock-ul e o muzică interesantă. Nu înțeleg de ce nu puteți găsi o denumire sugestivă în limba română, care, eventual, să aibă o varianta în la engleză ? Cea folosită demonstrează o crasă incultură.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pompierul hunedorean Daniel Călin a cucerit un nou titlu mondial la tir cu arcul

Pompierul hunedorean, Daniel Călin (foto), de la Detaşamentul din Petroşani a câştigat pentru a patra oară consecutiv titlul de campion...

Bulina neagră, 24.08.2017

Elena Iancău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara Pentru că nu furnizează informaţiile de interes public din Primăria municipiului Hunedoara,...

Bulina albă, 24.08.2017

Mihaela Chiss, judoka de la SCM Deva – Centrul Naţional Feminin de Judo Pentru că la întrecerile Cupei Europei la...

Închide