Femeile din PSD Deva si-au ales o nouã conducere

30 august 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Femeile din organizaţia PSD Deva şi-au ales conducerea, la sfârşitul săptămânii trecute, conferinţa desfăşurându-se la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din partea conducerii judeţene, au participat preşedintele organizaţiei judeţene de femei, Liliana Ţolaş, senatorul Cosmin Nicula şi deputatul Laurenţiu Nistor.
Conferinţa s-a derulat fără incidente, în urma votului, Alexandrina Ghergan, medic la Spitalul Judeţean Deva, fiind realeasă în unanimitate, în funcţia de preşedinte al filialei din Deva a femeilor membre PSD. De asemenea, Dorela Murăraşu, Emilia Luca şi Lucia Moldovan au fost alese vicepreşedinte ale organizaţiei, iar Cibian Monica, secretar. Biroul Executiv al filialei devene a femeilor pesediste mai cuprinde 14 membre. Tot cu acest prilej, au fost alese şi delegatele pentru conferinţa judeţeană a femeilor din PSD, care va avea loc în 11 septembrie.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Theo spune:

    urat din partea lui Florinel (Cazacu) ca nu a participat si el tocmai acu’ in prag de scrutin intern !

  2. Lili superwomen PSD spune:

    Pai Florinel, escrocu asta isi strange calabalacul din sediu judetean. Stie si el, cu mintea lui de sindicalist, ca nu mai are nicio sansa. Nu-l mai vrea centru, nici pe el nici pe partenerul lui de afaceri cu termopane, Ciorditoiu de la Petrosani.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Start în forţă, finiş relaxat

CFR Simeria a controlat autoritar ostilităţile în partida de acasă, din prima etapă a Ligii a III-a, cu Milenium Giarmata...

Maidanezii Devei, încã o lunã în libertate

Ca să rezolve două dintre problemele cu care se confruntă devenii, zonele verzi şi câinii fără stăpân, Primăria Deva a...

Mureşul Deva, în rolul Danemarcei

Echipa antrenată de Gică Barbu a câştigat la scor de neprezentare (3-0) meciul din prima etapă cu FC Silvania, deşi...

Închide