Farmacie cu program non-stop în Valea Jiului

14 martie 2017 | Adauga un comentariu

Maximilian Gânju

În municipiul Petroşani va începe, din nou, să funcţioneze o farmacie cu program non-stop, care va deservi întreaga Valea Jiului.
Ultima farmacie cu program permanent, şi pe zi şi pe noapte, a funcţionat tot în Petroşani, însă, în urmă cu circa cinci ani, şi-a redus programul de lucru. Decizia a fost luată de patronii unităţii, după ce au constatat că înregistrează pierderi.
Farmacia care va funcţiona în regim non-stop îşi va începe noul program de săptămâna viitoare, după ce s-a ajuns la un consens cu farmaciştii. Primarul municipiului Petroşani arăta că pe raza municipiului sunt 17 farmacii, dar nici măcar una nu are program şi de noapte, iar locuitorii sunt în imposibilitatea de a-şi achiziţiona medicamente în caz de nevoie. Tiberiu Iacob-Ridzi a cerut sprijinul Colegiului farmaciştilor din judeţul Hunedoara şi a propus chiar şi o acţiune solidară a unităţilor farmaceutice. Mai precis, prin rotaţie, fiecare să asigure permanenţa.

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Salariaţii de la Mediu ameninţă cu greva generală

Ieri, salariaţii de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Deva şi cei de la Garda de Mediu din judeţ au protestat,...

Primarul din Pui a primit trofeul „Ivan Patzaichin”

Asociaţia Comunelor din România (ACoR) a oferit în cadrul Adunării Generale desfăşurate la Bucureşti, Ordinul, trofeul şi diploma „Ivan Patzaichin”...

Curăţenie de primăvară şi în comuna Beriu

Primăvara i-a scos din casă şi pe gospodarii din comuna Beriu, unde acţiunile de ecologizare sunt în toi, aşa cum...

Închide