Din Tg. Jiu, se vrea director la Spitalul din Deva

19 iunie 2017 | 1 Comentariu

Concursul pentru ocuparea postului de director al Spitalului Judeţean din Deva va fi organizat în data de 5 iulie 2017. În aprilie a mai fost o încercare de a avea un şef al unităţii medicale, însă cele două doamne care au participat la testare nu au reuşit să obţină punctajul necesar.
Spitalul Judeţean din Deva nu are un manager de anul trecut, de când Călin Laza a demisionat din această funcţie. De atunci, avem pe post doar interimari. Înscrierile pentru examenul respectiv se fac până în 29 iunie 2017. Până acum, susţine Petru Lobonţ, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean Deva, s-a înscris o singură persoană, din Tg. Jiu.
De data asta, la concurs nu va mai exista un test grilă, ci va fi o probă scrisă de verificare a cunoştinţelor, cu întrebări. În 29 mai este proba de studiere a dosarelor, eliminatorie. Concursul propriu zis va avea loc în 5 iulie 2017, cu proba scrisă, eliminatorie. O altă noutate pentru un asemenea tip de concurs este că proba de evaluare a proiectului de management va fi publică. Aceasta se va desfăşura în 12 iulie 2017. Persoanele interesate să participe la susţinerea publică a proiectului de management pot adresa întrebări candidaţilor în legătură cu proiectul de management. Pentru asta, ele trebuie să depună o cerere de participare şi întrebările pe care vor să le adreseze candidaţilor la adresa de e-mail: [email protected] spjdeva.ro. Problemele la spitalul devean sunt foarte mari, o administrare dezastruoasă, percheziţii ale DNA, legate de angajări, situaţie financiară extrem de dificilă. (S. Popa)

Loading...

Publicat in: Politica si administratie


Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. victor spune:

  „DIN LAC IN PUT!”
  Asa o sa se intample daca nu se gaseste o persoana responsabila si echilibrata sa ocupe functia de manager.
  Dar de ce tocmai de la Tg. Jiu, in jud.HD. nu sunt oameni capabili sau trebuie sa fie din gasca?!
  Dupa dezvaluirile presei din Tg. Jiu si rapoartele Curtii de Conturi, situatia de la ei e identica cu cea de la Spitalul Deva, poate chiar mai grava.
  Acuztii grave de coruptie, lipsa de profesionalism, bani publici sifonati prin intermediul firmelor de casa, angajari nelegale, concursuri trucate, personaje controversate care ocupa functii de conducere, etc., deci care e rostul acestei incercari de a prelungi agonia in care se zbate Spitalul Judetean Deva?!!!!
  Poate trebuie distrus de tot spitalul!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Deputatul PNL Lucian Heiuş: Vom fi prezenţi în sală, dar nu votăm Moţiunea

Deputatul PNL Lucian Heiuş (foto) a declarat, ieri, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că parlamentarii partidului vor fi prezenţi, mâine, pentru Moţiunea...

Petrila e nemulţumită de rezultatul meciului cu Ghiroda

Înfrângerea din partida tur a barajului de promovare în Liga a III-a, în faţa grupării ACS Ghiroda, i-a nemulţumit pe...

Participare record la Retezat Sky Race

A şasea ediţie a cursei de alergare montană „Retezat Sky Race” a strâns un număr record de participanţi, 1.209 de...

Închide