Dan Radu Ruşanu îşi lansează cartea la Deva

18 mai 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Fostul parlamentar de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu, îşi lansează duminică, 21 mai 2017, cartea „Mai sunt judecători la Berlin”.
Evenimentul va avea loc la Teatrul de Artă Deva, începând cu ora 18. „Cartea relatează, în detaliu, scene cutremurătoare din perioada petrecută în arest şi continuă cu o foarte amplă reflectare a scenei politice româneşti din anul 1996 încoace, cu accent pe perioada care a început în decembrie 2004. Suntem introduşi în culisele vieţii politice, ni se prezintă dezvăluiri incendiare şi facem cunoştinţă cu personaje ajunse între timp celebre, care au influenţat covârşitor soarta României. Dan Radu Ruşanu a scris această carte-document ca o mărturie a unei epoci complicate, în care de mult prea multe ori, justiţia a fost sub aşteptările celor care şi-au pus speranţele în ea, o epocă în care comanda politică a luat locul legii şi, în general, aşa cum spune o vorbă românească, o epocă în care dreptatea «a umblat cu capul spart». Dan Radu Ruşanu, cu perspectiva omului politic, trage un semnal de alarmă de care trebuie să ţină seama atât clasa politică, cât şi reprezentanţii puterii judecătoreşti, pentru ca în România să se poată vorbi cu adevărat de un stat în care dreptul forţei să fie înlocuit pentru totdeauna cu forţa dreptului”, a declarat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva. Ruşanu va da autografe şi va discuta cu participanţii la lansarea volumului său.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Machiavelli spune:

    La ce ora sunt programate autobuzele ?
    (Ca vreau sa vin si eu sa-mi relansez volumul „Principele”)

    Nota: ALDE-le lui Molotel si Calinel incearca filmul „Cobra se intoarce” si supa „Unchiu” se reancalzeste. De fapt incepe campania pentru Deva.

    Intrebare pt. excelenta sa: Unchiule, lui Mircia nu-i trimiti un exemplar ?!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Radu Barb este în pole position pentru Primăria Deva

Ieri, Biroul municipal al PSD Deva a votat candidaţii care vor intra în cursa finală pentru funcţia de primar al...

Bulina neagră, 19.05.2017

Monica Georgescu, fostă directoare a DGASPC Pentru că vrea să fie absolvită de vină, depunând contestaţie la condamnarea de trei...

Bulina albă, 19.05.2017

Cosmin Kandut, antrenor al echipelor de juniori ale clubului Jiului Petroşani Pentru că, după ce a câştigat cu trupa din...

Închide