ElectoraleFlash

Comunicat de presă al PSD Hunedoara

psd-partidul-social-democrat-romania-siglaSâmbătă, 10 decembrie 2016, la ora 07.00, se încheie oficial campania electorală. Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Hunedoara va respecta legea şi va înceta orice activitate legată de promovarea candidaţilor, a programului electoral şi distribuire de materiale specifice.
Avem însă semnale că adversarii noştri politici vor înteţi atacurile şi pregătesc o serie de materiale denigratoare la adresa candidaţilor noştri, în special a celor plasaţi pe locuri eligibile. În acest sens, există deja numeroase sesizări primite pe adresa partidului, atât online, cât şi prin intermediul mai multor persoane. Drept urmare, conducerea Partidului Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Hunedoara face un apel către toţi simpatizanţii să fie vigilenţi la respectarea legii în orele premergătoare alegerilor din 11 decembrie – atât în perioada cât va mai fi permisă campania, cât, mai ales, după încheierea acesteia. Informaţiile venite către noi arată că Partidul Naţional Liberal adoptă aceeaşi strategie din campaniile trecute şi a pregătit o masivă campanie de denigrare prin materiale ilegale.
Facem precizarea că acest gen de acţiuni sunt fapte ilegale sancţionate şi reprezintă continuarea campaniei electorale în afara perioadei legale, fapt pentru care solicităm instituţiilor şi autorităţilor competente – Autoritatea Electorală Permanentă, IPJ Hunedoara, IJJ Hunedoara, Instituţia Prefectului Judeţul Hunedoara – să aplice sancţiuni tuturor celor care se vor situa în afara cadrului legal.
Şi de această dată, ajutorul instituţiilor de presă este necesar şi binevenit pentru asigurarea unor alegeri corecte.

Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Hunedoara

(Comandat: PSD Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007)

34 de comentarii la „Comunicat de presă al PSD Hunedoara

• POSTACII PNL CARE VA INJURA PE ACEASTA PAGINA
    Goia Lidia. Coordonator campanie
    Hangiu Laura.
    Elena Andreea Mic.
    Stanciu Patricia.
    Dacian Titus Gic.
    Stefan Ciocan – sef de campanie PNL! 3 conturi false.
    Chirila Adina.
    Chirila Radu.
    Costy Pruteanu.

• Ahahaha…Asta e bună!De când mă ştiu eu, nu am văzut să mintă cineva mai urât şi mai mult ca PSD-ul

• În calitate de preşedinte al PSD, rog toţi simpatizanţii şi membrii partidului Social Democrat să voteze orice alt partid, deoarece consider că nu mai e nimic de furat în Hunedoara.

Vă mulţumesc anticipat!

• Au aparut martoagele de la penele? Penibil ce sunte ti.

• Adevărat
    A prăduit județul, timp de 12 ani, Mircea Ioan Moloț+David Adrian și prietenii din PNL.
    Bravo, aici ai nimerit-o. În rest, ești prost.

• PSD-ul e cel mai corect și bun partid din România! Îndrăznesc sa cred în România alături de PSD!

• Lasam ca PSD = oameni cu frica de Bobora si Amalia Pavel!

• Sper din tot sufletul ca românii să se trezească și să nu se mai lase păcăliți de mizeriile electorale ale PNL-istilor.

• Nu le este ruşine, neruşinații!
    Aşa să le ajute Dumnezeu, acum cu siguranță nu o să îi mai botez, pe zice trece mă dezgustă mai tare !

• PNL= Hărău $! Asta ia deciziile, restul nu conteaza. De aceea sunteți varză! Nici sondajele nu le-ați prezentat, ca radea lumea de voi. Tot sunteți proști

• Nu sunt în stare de un proiect politic sau de o strategie de guvernare… tot ce pot e să editeze materiale denigratoate la adresa altora uitând sa se uite la bârnă din ochii lor. PNL-isti fără gândire… ce sa mai…

• Un Balanel se legana pe o Rodica Dimuleascu. Si fiindca ea nu se lasa a mai chemat un Nistorel. Si o Intotero! :-)))

• Acelas PNL cu aceeasi oameni pregatiti sa fure si sa minta.
    Oare cati lideri PNL Hunedoara nu au avut probleme cu justitia?

• Treaba-i rezolvata! Am vorbit cu tovarasu’ Nistor si cu femeia lui, Intotero. Suntem consolidati si pe Orastie. Balan si Dimulescu, cand nu se calaresc, conving electoratul sa voteze cu noi. Traiasca partidu’!

• Multumesc,IPSule. Stiam c-a pot s-a contez pe tine! Ramane cum a-m stabilit. Ne vedem la Bukale! T-e poop!

• Ma bag si eu, nebunilor! Vin cu Amalia Pavel. Tineti-mi o camera. Pupe!

• Alooo! Fara mine!? De-o lumanare tot aveti nevoie! 😉

• Bă vă ajut şi eu, vorbesc cu bărbatămiu, că îi mare polițai şi rezolvăm cumva. Eu pe online el pe teren
    Suntem noi,PnL-ieri mai mincinoşi dar cu asta îi postum pe fraieri să ne voteze

• Eu cred in PSD si o sa votez candidatii acestui partid

• Eu cred ca o da va duceti dracu toti dupa alegeri, oamenii s-au desteptat, nu mai voteaza securisti, incompetenti si tractoristi!
    Sunteti jalnici, mi-ati copiat ideea ca nu sunteti in stare sa o ardeti original si mai vorbiti de strategii si de condus un judet sau o tara
    JOS PSD!!!JOS PSD!!!JOS PSD!!!JOS PSD!!!

• Ne-am saturat de Pnl,Ciolos si Basescu…ajunge cu prosteala Pdl…este timpul social democratilor sa guverneze asa cum trebuie,pentru cetatean si nu pentru interesele de partid ale lui Gorghiu,Ciolos sau JOhannis.
    VOTAM PSD.

• Nu am vrut sa votez dar pe 11 decembrie merg si votez USR. Nici PNL nu merita votat…..PSD cu atat mai putin. Merg sa votez pentru Ciolos, care s-a dovedit un om modest si cinstit, si pentru a nu intra UDMR in Parlament. Cu cat mergem mai multi si votam bine scadem procentul PSD si alungam ciuma udemerista de la guvernare!!!!

• Votează cu Ciolohoț că intr-un an nu a făcut nimic, votați-l ca sa apuce sa mai fure si el ce a mai ramas din țărișoara noastra
    Cioloş=0
    Zero reprezinta ceea ce a făcut El, adică nimic

• Multumesc ziarului mesagerul hd pt cenzura comentariului meu. Se vede ca sunteti un ziar slugarnic psd si lui nistor baronul hotilor din hunedoara